نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمیدونم بعضیا چشونه تاسف داره واقعا بازم همون مشکل 190 مگ آپ کردم بذارم تو انجمن خراب شد
با درود دوستان دلم حسابي تنگ شده نت ندارم اما الان امروز اومدم تاببينم بعدا چي ميشه به ياده شما و انجمنم...
نوشته اصلی توسط .:Y2J:. با درود دوستان دلم حسابي تنگ شده نت ندارم اما الان امروز اومدم تاببينم بعدا چي ميشه به ياده شما و انجمنم... درود بر شما خوش آمدید....
نوشته اصلی توسط .:Y2J:. با درود دوستان دلم حسابي تنگ شده نت ندارم اما الان امروز اومدم تاببينم بعدا چي ميشه به ياده شما و انجمنم... سلام فری جون.خوبی عزیز؟ این بی نتی هم درد بی درمونیه ها
______________________________________________ ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ______________________________________________
نوشته اصلی توسط shahin_hich سلام فری جون.خوبی عزیز؟ این بی نتی هم درد بی درمونیه ها قربونت شاهين جون آره خونمون عوض كرديم ندارم فعلا هم نت نداره اونجا دنبال بسته هاي موبايلي ام نت بگيرم نميدومنموندم
نوشته اصلی توسط .:Y2J:. با درود دوستان دلم حسابي تنگ شده نت ندارم اما الان امروز اومدم تاببينم بعدا چي ميشه به ياده شما و انجمنم...
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi
حوصلم سر رفته راستی چقدر ایران سرده !!!!
نوشته اصلی توسط Text حوصلم سر رفته راستی چقدر ایران سرده !!!!
ویرایش توسط Mostafa Eradi : 11-05-14 در ساعت 09:40
نوشته اصلی توسط Text حوصلم سر رفته راستی چقدر ایران سرده !!!! درود بر شما شما مگه ایران نیستید؟!
مشاهده قوانین انجمن