برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 18 از 18

مشاهده : 4861 , پاسخ ها : 17
موضوع: معرفی Hp Z820 برترین سیستم رندریگ

amirmohammad آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4370
    از تجربیات سعید استفاده کنید....ازش دعوت کنید بیاد در این تاپیک و تجربیاتش رو به عنوان فکر کنم تنها کسی که سیستم اچ پی رو داره بهتر بتونه راهنمائی کنه
    در کل بسیار وسوسه کننده است......
    ولی بنظرم قبل از حسرت خوردن داشتن این سیستم...باید تجربه و هنر خودمون را انقدر بالا ببریم.....که این سیستم بدردمون بخوره.....نه اینکه فرضا من می خوام یک پلاگین در بدر شده پارتیکولار رو استفاده کنم ...نهایتا دو تا افکت نور و ترنزیشین بندازم....بعد برم سراغ سیستم 10 میلیونی..خب یک سیستم خوب 3 تومانی و 2/5 هم می تونه کارم رو به خوبی راه بندازه......
    وقتی باید بریم سراغ این سیستم که بخواهیم یک پروژه هائی انجام بدیم توجیه مالی داشته باشه.........

با تمام تفاصیر.....واقعا ادم هنرش رو هم نداشته باشه..باز دوست داره بهترین ها رو داشته باشه......این سیستم انقدر تمیزه..مثل کاپوت بنز می مونه..وقتی باز می کنی انگار همه چیز پلمپ شده......کم مونده بگن اچ پی رو ببرین کارواش مشکلی نداره

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    ممنون محمد جان سخت افزار که واقعا عالی بود.اگه کار حرفه ای بخوای انجام بدی داشتن همچین سیستمی واقعا لازمه.

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmohammad نمایش پست ها
    از تجربیات سعید استفاده کنید....ازش دعوت کنید بیاد در این تاپیک و تجربیاتش رو به عنوان فکر کنم تنها کسی که سیستم اچ پی رو داره بهتر بتونه راهنمائی کنه
    در کل بسیار وسوسه کننده است......
    ولی بنظرم قبل از حسرت خوردن داشتن این سیستم...باید تجربه و هنر خودمون را انقدر بالا ببریم.....که این سیستم بدردمون بخوره.....نه اینکه فرضا من می خوام یک پلاگین در بدر شده پارتیکولار رو استفاده کنم ...نهایتا دو تا افکت نور و ترنزیشین بندازم....بعد برم سراغ سیستم 10 میلیونی..خب یک سیستم خوب 3 تومانی و 2/5 هم می تونه کارم رو به خوبی راه بندازه......
    وقتی باید بریم سراغ این سیستم که بخواهیم یک پروژه هائی انجام بدیم توجیه مالی داشته باشه.........

با تمام تفاصیر.....واقعا ادم هنرش رو هم نداشته باشه..باز دوست داره بهترین ها رو داشته باشه......این سیستم انقدر تمیزه..مثل کاپوت بنز می مونه..وقتی باز می کنی انگار همه چیز پلمپ شده......کم مونده بگن اچ پی رو ببرین کارواش مشکلی نداره
    واقعاً به نکته خوبی اشاره کردی... هر چیزی باید در نهایت توجیه اقتصادی داشته باشه... سعید هم که آره... صد در صد تجربیات خوبی داره... ولی چند روزیه که تو انجمن نمی بینمش... گویا در گیر کاره...

نقل قول نوشته اصلی توسط shahin_hich نمایش پست ها
    ممنون محمد جان سخت افزار که واقعا عالی بود.اگه کار حرفه ای بخوای انجام بدی داشتن همچین سیستمی واقعا لازمه.
    شاهین جان سیستم واقعاً جالبیه...
    البته من که سیستمم شدیداً پیر شده و تو ماسک کردن هم کم میاره چه برسه به چهار تا دونه افکت...
    دیگه برای پروژه هایی که دارم می گیرم باید یه سیستم خوب بگیرم و فکر می کنم این سیستم بدرد بخورتر از همشونه... در ضمن می شه الان با یه کانفیک متوسط جمعش کرد و چند وقت دیگه ارتقاش داد...

shahin_hich آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3991
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    شاهین جان سیستم واقعاً جالبیه...
    البته من که سیستمم شدیداً پیر شده و تو ماسک کردن هم کم میاره چه برسه به چهار تا دونه افکت...
    دیگه برای پروژه هایی که دارم می گیرم باید یه سیستم خوب بگیرم و فکر می کنم این سیستم بدرد بخورتر از همشونه... در ضمن می شه الان با یه کانفیک متوسط جمعش کرد و چند وقت دیگه ارتقاش داد...
    خیلی خوبه داداش.انشالله گرفتی ما شیرینی میخوایمااااا
    راستش سیستم من فعلا خوبه فقط ی هارد پر سرعت با ی کارت گرافیک مثل مال خودم لازم دارم که یکی دو سال دیگه هم برام کار کنه.قیمت سیستم من الان حولو هوش 5 تومانه

مانی22 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7995
    اقا ممنون

aliranger آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    11632
    اخ اخ اخ گلبم گیریفت با اینکه واسه داشتنش دوشواری نداریم ولی خرید دوشواری داره
    من یه رندر 45 ثانیه گرفتم 72 ساعت سیستم خوابید اخر سرم برق رفت پروژه پر پر شد
    الان وقتی دیدم یه فریم تو cinema4D 10 دقیقه طول میکشه عادم دلسرد میشه

یه دعا می کنم همه امین
    خدایا واس تک تک اعضای خانواده ویدئو افکت سیستم 100 میلیونی با دانشش رو برسون

نقل قول نوشته اصلی توسط aliranger نمایش پست ها
    اخ اخ اخ گلبم گیریفت با اینکه واسه داشتنش دوشواری نداریم ولی خرید دوشواری داره
    من یه رندر 45 ثانیه گرفتم 72 ساعت سیستم خوابید اخر سرم برق رفت پروژه پر پر شد
    الان وقتی دیدم یه فریم تو cinema4D 10 دقیقه طول میکشه عادم دلسرد میشه

یه دعا می کنم همه امین
    خدایا واس تک تک اعضای خانواده ویدئو افکت سیستم 100 میلیونی با دانشش رو برسون
    آمین:77::77:

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12