چرا ماهی یکبار یه روز در میون بزاریم
چرا ماهی یکبار یه روز در میون بزاریم
خوب بود ن واقعا از حسین ممنونم چون من افتر رو از حسین یاد گرفتم (هنوز خوب یا نگرفتم و دارم روش کار میکنم) منو بچه ها همیشه میخواستیم بریم تو کار اکشن ولی نمیدونستیم چه جوری تا حسین رو پیدا کردیم ما هنوزم مشکلاتی داریم ولی انشاالله درست میشه حسین واقعا ممنونیم ازت
ممنون از hossein عزیز که به این خوبی از همه ما پیشی گرفتن و شخصیت حسین هادی پور رو استخراج کردن و به بقیه مخاطبان این وب سایت بیوگرافیشو نشون دادن ولی یه سوال می خوام بپرسم که در بین اون سوالها نبود اینکه حسین عزیز تا چه اندازه زبان انگلیسی رو می دونید چون یکی از الزامات این راهی {CG}که انتخاب کردی فکر می کنم فهمیدن زبان انگلیسی هست این یه سوالی بود که همیشه تو ذهنم بوده دوست داشتم بپرسم البته اگه دوست داری جواب بده.
حسین جان عزیزم انشاءا... همیشه توکارت موفق باشی وبا همین اراده محکم وقوی که داری مطمئن باش به چیزی که فکرش رو بکنی وبهش اعتقاد وایمان داشته باشی حتما"خواهی رسید.
سلام حسین آقا دوباره من اومدم با یه سوال کوچیک
اگه ممکنه بفرمایین بگین ویدئو افکت در چه تارخی متولد شده و الان دقیقا چند سالشه؟
دمت گرم لر بزرگ ما کوچیک همه لرهای ایرانیم افتخار میکنم که اول ایرانی و بعد لر هستم