در یه صورت ریکاروی کنید فایل رو که برگرده البته اگه کامل برگرده ...خوب ببینید وقتی پاک بشه یعنی کلی محتویات پاک میشه!دیگه!
شما مثال میزنم میرید خرید بعد نگاه میکنید میبینید کیفتون همراتون نیست(مثالو دارید میتونستم مثال بدتر از اینم بزنم خدایی نکرده)
بعد وقتی همراتون نیست یعنی نمیشه خرید کرد..!!! من یه روشی رو از مادر بزرگا یاد گرفتم همیشه پولی که داشتن مثال میزنم
تقصیم میکردن زیر فرش بود توی صندوقخونه داشتن تو تاقچه داشتن پر روسریشون داشتن(الهی من فدای مادر بزرگا بشم )
به دامنشون یا جلیقشون یه کیف کوچولو میدوختن و سنجاق میکردن...سیاست بود برای نگه داشتن چیزهای موردعلاقه و بعضا
پول خورداشون!!! خوب شما هم همین کارو کنید منم از هر پروژه 2 الی سه تا توی درایو دیگه ای نگه میدارم! که اگه خدایی
نکرده یکیش به هر دلیلی پاک بشه اون یکی باشه!! حد اقل تا حدیش باشه!
ببین امیر جان عمری من این کار رو مکنم ولی عزیز اول قبل از باز کردن پریمیر یه پوشه درست میکنم و تمام فایلهایی که مخوام وارد پریمیر بعد لینک به افتر رو در اون پوشه کپی میکنم حالا شروع کار با پریمیر بعد هر فوتیجی رو که در تایم لاین پریمیر دوست دارم رو لینک میکنم به افتر بعد تو افتر کارم تمام شد اول افت رو سیو میکنم تو هم پوشه اول که اگه یه زمانی وارد پریمیر شدم و مثل شما پریمیر اشتباه کرد و نتونست اون لینک رو بخونه که دقیقا صفحه قرمز و کره ای نوشته آمد بتانم اون پروژه افتر رو جای گذین کنم ...
شما اشتباهد این بود وقتی افتر رو بستی آدرس ندادی و سیو نکردی !
????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? .
?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !
سلام. سپـــــــــــــــــــــــ ـــاس از شما....
آفرین به شما ... از قسد نوشتم یروز کامل به ضبان فارصی قدیم حرف میضنم !!! و
یروض کامل با قلط املایی!! از قصد عایا این کارو میکنم کلا" غاطی کرده ام
میخام بچه های زرنگ رو پیدا کنم عایا این مصابقه است!! آری شاید باشد!!؟؟
دنبال سوژه ام کلا"هیچ کسی عایا ! میدونستم اشتباه نوشتم!! وای به هالمان اگر عاقا امید
این کامنتهارو ببیند میگوید اینجا رو چط روم کرده اید!! (عسلا" قلط املایی داشتم نهههههههههه)
ویرایش توسط amirmohammad : 09-21-14 در ساعت 20:16