نوشته اصلی توسط masoumeh ممنون از شما. چطوری همیشه آنلاین هستی ؟
نوشته اصلی توسط sooo30 سلام دوستان یه سوال داشتم بپرسم؟ بپرس عزیزم
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما خوبید کجا بیدی نبیدی؟!! خیر باشه... سلام الکا جان . مرسی عزیز. شما خوبید؟ سلامتید؟ خوش میگذره؟
نوشته اصلی توسط Effector چطوری همیشه آنلاین هستی ؟ من چند وقته تو سایت نبودم پس آنلاین هم نبودم.
نوشته اصلی توسط masoumeh سلام الکا جان . مرسی عزیز. شما خوبید؟ سلامتید؟ خوش میگذره؟ درود بر شما سپاس بد نیستم شما خوبید... خوش میگذره مشکوک قضیه کجا بیدی؟!
نوشته اصلی توسط masoumeh من چند وقته تو سایت نبودم پس آنلاین هم نبودم. نه الان شما آنلاین هستید ولی روی شما نوشته آفلاین !
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود بر شما سپاس بد نیستم شما خوبید... خوش میگذره مشکوک قضیه کجا بیدی؟! نه بابا چی مشکوکه گرفتاری دیگه .درگیر بودم .
نوشته اصلی توسط Effector نه الان شما آنلاین هستید ولی روی شما نوشته آفلاین ! خوب دیگه سریه. زیاد فکر خودتونو درگیر نکنید.
نوشته اصلی توسط masoumeh خوب دیگه سریه. زیاد فکر خودتونو درگیر نکنید. من میدونم یک هکی هست فکر کنم آقای Omid8h هم گفتند همین کار رو کردند که موقعی که کامپیوتر خواموش هست هم آنلاین هستند چطوری ؟ همین رو خیلی توش موندم با چه نرم افزاری ؟
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor همینجوری که الان گذاشتید میشوه روش کلیک کنیم سیو از ایمیج رو میزنیم تو کامپیوتر سیو میشه بعد میتونید از قسمت عکس بیاریم .. هر کی دوست داره استفاده کنه.. سپاس.. آها اینطوری که خو خودم میدونم! من میخوام به شکلک های انجمن اضافه بشه فک کنم باید بدم استاد هادیپور ایشون قرارشون بدن؟؟!
مشاهده قوانین انجمن