نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود ای تقریبا"! ولی نه کاملا!" مردم از خنده آقا مصطفی نه اینم نیست تقریبا! یه اشاراتی کردید! مربوط به اون کامنت قبل از اینم میشه!!! حالا بیشتر حدس بزنید.. مربوط به صندلی داغ میشه؟؟ چن حرفیه؟ تو جیب جا میشه؟
نوشته اصلی توسط niloufar سلام به همگی من یه سوال داشتم:میخوام بدونم اینکه از کامپیوتر من فایلی آپلود نمیشه ایراد از منه یا از سروره؟ دو روزه میخوام یه فایلی رو پیوست کنم نمیشه ک نمیشه... خوب بخاطر سرعته؟! سرعت نتتون چطوره؟!
نوشته اصلی توسط niloufar سلام به همگی من یه سوال داشتم:میخوام بدونم اینکه از کامپیوتر من فایلی آپلود نمیشه ایراد از منه یا از سروره؟ دو روزه میخوام یه فایلی رو پیوست کنم نمیشه ک نمیشه... ایراد از شماست سرور مشکل نداره
نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi مربوط به صندلی داغ میشه؟؟ چن حرفیه؟ تو جیب جا میشه؟ تو جیب که اصلا به اندازه کل دنیاست...صندلی داغم نه!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خوب بخاطر سرعته؟! سرعت نتتون چطوره؟! سرعت نتم پایینه ولی فقط اینجا این مشکلو دارم.
نوشته اصلی توسط niloufar سرعت نتم پایینه ولی فقط اینجا این مشکلو دارم. آخه ما همه داریم عکس میزاریم گرچه جدیدا این داستان پیوست یه عکس دیگه هم میاد ولی کلا" عکس رو راحت آپلود میکنیم حجم عکسها حتما" زیاده دوست گرامی توی سایز عکس توی فتوشاپ برید بزارید 600 یا 700 ..یا کمتر ..
نوشته اصلی توسط niloufar سرعت نتم پایینه ولی فقط اینجا این مشکلو دارم. درود آیا ارور خاصی میده؟ یا سایت نمیاره و میره؟
نوشته اصلی توسط .:Y2J:. درود آیا ارور خاصی میده؟ یا سایت نمیاره و میره؟ doste aziz vaghti attach mikonam ta akhar load mishe va to hamon halat mimone,aks mitonam upload konam vali peyvasto nemitonam..error ham nemide
ببین الان ماله من مث دوستان دیگر بدون مشکل انجام شد شما وقتی آپلود کرد بزنید این صفحه راببندید و اون پایین میاد فایل های پیوستمدیریت فایل های پیوست: اسم فایلتون و حل و ارسال میزنید اگر غیر از اینه مشکل از سرعت و یا مروگرتونم می تونه باشه
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor تو جیب که اصلا به اندازه کل دنیاست...صندلی داغم نه! من فهمیدم چیه ............ سر کاریه :26:
مشاهده قوانین انجمن