برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 471 از 634 نخستنخست ... 371421461469470471472473481521571 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,701 به 4,710 از 6334

مشاهده : 1028433 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    مرسی خانوم عیدی پور معرفی کابران رو کامل خونده بودم الانم بیوگرافی استاد گلمون رو هم خوندم

....

ببخشید شما به کار 3d هم علاقه دارید؟ از روی کنجکاوی میپرسم
    درود بر شما بد نیست کار تریدی انجام بدم ولی فعلا نمیتونم بیشتر دنبال انیمیشن دوبعدی کات اوت هستم...

کات اوت و کلا انیمشن دوبعدی جذابیت داره برام خیلی...ولی خوب اگه وقت کنم آموزشهای سینما فوردی استاد هادی پور

رو که خریداری کردم از سایت رو ببینم حتما" یه نگاهی و یه جستی میزنم دوتا ایده توپ دارم که فقط بدرد انیمیشن سه بعدی میخوره...

دوست من چرا فوردی رو جدا نصب نمیکنید؟
    بله کاملا درسته ... باید همین کار رو کنم .. شما نمی دونید چه نسخه ای از اون بهتره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما این چیزی که میگید سینما فوردی توی افتر نصبه امکان نداره دوست گرامی!!!

تا اینجا طبق عکس قبل .. بعد روی این گزینه پررنگه که می زنم ... سینما فوردی باز میشه.

درود بر شما بد نیست کار تریدی انجام بدم ولی فعلا نمیتونم بیشتر دنبال انیمیشن دوبعدی کات اوت هستم...

کات اوت و کلا انیمشن دوبعدی جذابیت داره برام خیلی...ولی خوب اگه وقت کنم آموزشهای سینما فوردی استاد هادی پور

رو که خریداری کردم از سایت رو ببینم حتما" یه نگاهی و یه جستی میزنم دوتا ایده توپ دارم که فقط بدرد انیمیشن سه بعدی میخوره...

من مکس رو نصب کردم روزی یه باز باز میکنم نگاه محیطش میکنم ... هیچی بلد نیستم

امروز پسر خالم جلوم یکم با مکس کار کرد خیلی خوشم اومد
    ایشون مدلساز سه بعدی در زمینه معماری هستند
    خیلی ذوق کردم وقتی دیدم مکس چه باحاله و البته خیلی سخت
    باید لاقل یکم یاد بگیرم توی دانشگاه (اگه خدا بخواد قبول شم) حتما نیاز پیدا میکنم
    برای شما هم آرزوی موفقیت میکنم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط fo-eng نمایش پست ها
    بله کاملا درسته ... باید همین کار رو کنم .. شما نمی دونید چه نسخه ای از اون بهتره؟

تا اینجا طبق عکس قبل .. بعد روی این گزینه پررنگه که می زنم ... سینما فوردی باز میشه.

مسلما R15 از همه بهتره

این نسخه Lite هست که شما دارید نمیدونم به چه دردی میخوره ولی خیلی ناقصه باید نسخه کاملو نصب کنید

مسلما R15 از همه بهتره

این نسخه Lite هست که شما دارید نمیدونم به چه دردی میخوره ولی خیلی ناقصه باید نسخه کاملو نصب کنید
    خب اونوقت همون پلاگینی که آدرسش رو دادم هم درونش نصب میشه یا صرفا نسخه ی جدید و قدیم داره؟
    آدرس جای بخصوصی رو ندارید که من دانلود کنم؟

مسلما R15 از همه بهتره

خب این نسخه ای رو که می فرماییداگه نصب کنم اون پلاگینه هم که نصب میشه؟ یعنی صرفا بهم می خوره ورژن اش؟
    بعد شما جای بخصوصی رو برای دانلود این نمونه سینما فوردی ندارید من دانللود کنم؟

خب اونوقت همون پلاگینی که آدرسش رو دادم هم درونش نصب میشه یا صرفا نسخه ی جدید و قدیم داره؟
    آدرس جای بخصوصی رو ندارید که من دانلود کنم؟
    خب این نسخه ای رو که می فرماییداگه نصب کنم اون پلاگینه هم که نصب میشه؟ یعنی صرفا بهم می خوره ورژن اش؟
    بعد شما جای بخصوصی رو برای دانلود این نمونه سینما فوردی ندارید من دانللود کنم؟
    خیلی حجمش بالاست این برنامه هارو باید خرید
    ببینید این نسخه از همه کامل تره فعلا .. قراره R16 هم بیاد گویا دموش هم اومده
    هر پلاگینی که سالم باشه روی این ورژن نصب میشه مگه اینکه پلاگین فقط برای ورژن خاصی باشه یا روش نصب خاصی داشته باشه
    من سعادت ندارم زیاد از این برنامه استفاده کنم چون سیستمم ضعیفه

دانلود نرم افزار Cinema 4D R15 این هست ولی من استفاده نکردم

پیشنهاد میکنم تشریف ببرید آخرین ورژن رو بخرید

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    یه کشف جدید و بس شگفت انگیز!!!!در حیرتم...:26::26:

یه کشف جدید و بس شگفت انگیز!!!!در حیرتم...:26::26:
    درود بر شما چی شده؟؟ :26: