برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 458 از 634 نخستنخست ... 358408448456457458459460468508558 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,571 به 4,580 از 6334

مشاهده : 1028271 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    نه آقا مصطفی نا امید نشدن آقا امید اسمشون معلومه امید منتها سرشون شلوغه وقتشون کمه شاید به خاطر همین

طول میکشه که آموزشها رو آماده کنند ولی سوپرایزهایی داریم نگران نباشید ...
    ما چاکر آقا امید هم هستیم
    ..
    سوپرایز !!! موضوعش چیه؟؟؟

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    ما چاکر آقا امید هم هستیم
    ..
    سوپرایز !!! موضوعش چیه؟؟؟
    ا خوب نمیشه گفت آقا مصطفی اندکی صبر پیشه کن(به قول داداش مجتبی ) که سحر نزدیک است

اگه بگم دیگه سوپرایز نمیشه گفت بهش...

ا خوب نمیشه گفت آقا مصطفی اندکی صبر پیشه کن(به قول داداش مجتبی ) که سحر نزدیک است

اگه بگم دیگه سوپرایز نمیشه گفت بهش...
    شانس من اینترنت تو خونه ندارم ... یهو میگین من نیستم !! ..... باش چشم مرسی

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    شانس من اینترنت تو خونه ندارم ... یهو میگین من نیستم !! ..... باش چشم مرسی

خودتونو شانستون دیگه نه همه میفهمن نگران نباشید...

نه آقا مصطفی نا امید نشدن آقا امید اسمشون معلومه امید منتها سرشون شلوغه وقتشون کمه شاید به خاطر همین

طول میکشه که آموزشها رو آماده کنند ولی سوپرایزهایی داریم نگران نباشید ...
    خانم عیدیپور ماهم کنجکاو شدیم سوپرایز کی آماده میشه؟؟؟میشه یه راهنمایی کنید چی هست؟؟به این زودی ها قرار میگیره در وبسایت؟آموزشه یا خبر؟؟؟

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hiddan نمایش پست ها
    خانم عیدیپور ماهم کنجکاو شدیم سوپرایز کی آماده میشه؟؟؟میشه یه راهنمایی کنید چی هست؟؟به این زودی ها قرار میگیره در وبسایت؟آموزشه یا خبر؟؟؟
    درود بر شما خوب دیگه نمیشه گفت ...

mohammadrezadavari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1573
    سلام به بچه های ویدیو افکتس کسایی که میخوان یاهو بسازن ولی میشکل دارن این مشکل دیگه حله
    مدتی هست که سایت یاهو در بخش ایجاد ایمیل جدید (SignUp) کد ایران را از سیستم ثبت نام حذف کرده است یا به عبارتی دیگر ، کشور ایران رو تحریم کرده است و برای همین دیگه ایجاد ایمیل جدید در یاهو برای ایرانیان امکان پذیر نیست ، اما با روشی که در پایین براتون توضیح میدیم می تونید خیلی راحت تحریم ها رو دور بزنید و ایمیل جدید بسازیداین روش تنها با مرورگر فایرفاکس امکان پذیر است !1- ابتدا افزونه Grease Monkey رو از لینک زیر نصب کنید :
    http://weblog.nabi.ir/uploads/progra...onkey_1.13.xpi 2- سپس این اسکریپت که برای اضافه کردن +98 به لیست یاهو هست رو نصب کنید :
    http://weblog.nabi.ir/uploads/progra...ian_v2.user.js 3- حالا به سایت یاهو برید و ایمیل خود را به راحتی بسازید و کد فعال سازی دریافت کنید

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari نمایش پست ها
    سلام به بچه های ویدیو افکتس کسایی که میخوان یاهو بسازن ولی میشکل دارن این مشکل دیگه حله
    مدتی هست که سایت یاهو در بخش ایجاد ایمیل جدید (SignUp) کد ایران را از سیستم ثبت نام حذف کرده است یا به عبارتی دیگر ، کشور ایران رو تحریم کرده است و برای همین دیگه ایجاد ایمیل جدید در یاهو برای ایرانیان امکان پذیر نیست ، اما با روشی که در پایین براتون توضیح میدیم می تونید خیلی راحت تحریم ها رو دور بزنید و ایمیل جدید بسازیداین روش تنها با مرورگر فایرفاکس امکان پذیر است !1- ابتدا افزونه Grease Monkey رو از لینک زیر نصب کنید :
    http://weblog.nabi.ir/uploads/progra...onkey_1.13.xpi 2- سپس این اسکریپت که برای اضافه کردن +98 به لیست یاهو هست رو نصب کنید :
    http://weblog.nabi.ir/uploads/progra...ian_v2.user.js 3- حالا به سایت یاهو برید و ایمیل خود را به راحتی بسازید و کد فعال سازی دریافت کنید
    سپاس بخاطر اطلاع رسانیتون آقا محمد...خوب ایمیل این همه میخوان واسه چی؟! بعضیا بالای 5 الی 6 تا ایمیل

دارن نمیدونم برای چی خوبه البته خوب برای من که توی مدیا فایر آپلود میکنم هر 50 گیگی که آپلود میکنم میخواد

که ایمیل جدید وارد کنم! ولی داستان ایمیل اضافه برای چه موردی هست؟!به جز این کاربردی که من گفتم خیلی

دوست دارم بدونم جونا یکی یکی توضیح بدید ببینم چرا اینقد ایمیل میسازید؟؟!

mohammadrezadavari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    1573
    سپاس بخاطر اطلاع رسانیتون آقا محمد...خوب ایمیل این همه میخوان واسه چی؟! بعضیا بالای 5 الی 6 تا ایمیل

دارن نمیدونم برای چی خوبه البته خوب برای من که توی مدیا فایر آپلود میکنم هر 50 گیگی که آپلود میکنم میخواد

که ایمیل جدید وارد کنم! ولی داستان ایمیل اضافه برای چه موردی هست؟!به جز این کاربردی که من گفتم خیلی

دوست دارم بدونم جونا یکی یکی توضیح بدید ببینم چرا اینقد ایمیل میسازید؟؟!
    من یه ایمیل بیشتر ندارم اونم مال ثبت نام سایت ها و فیسبوک ختم کلام وگرنه اون یکیم مال اونا

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari نمایش پست ها
    من یه ایمیل بیشتر ندارم اونم مال ثبت نام سایت ها و فیسبوک ختم کلام وگرنه اون یکیم مال اونا
    :26: خوبه آفرین...