برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 454 از 634 نخستنخست ... 354404444452453454455456464504554 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,531 به 4,540 از 6334

مشاهده : 1028626 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari نمایش پست ها
    سلام بچه ها من اگه نرم افزار های ادوب مثل افتر فتوشاپ و پریمیر در درایو غیر سی نصب کنم مثلا درایو دی موقع که پلاگین المنت و دیگر پلاگین ها نصب کنم به مشکل بر میخورم یا نه ممنون میشم اگه جواب بدید :29:
    یه بار من این جا یه سوال مطرح کردم یکی از مدیران بهم تذکر داد که اینجا چت رومه ....

من که نصب کردم مشکلی نداشت .....

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564

Red face

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari نمایش پست ها
    سلام بچه ها من اگه نرم افزار های ادوب مثل افتر فتوشاپ و پریمیر در درایو غیر سی نصب کنم مثلا درایو دی موقع که پلاگین المنت و دیگر پلاگین ها نصب کنم به مشکل بر میخورم یا نه ممنون میشم اگه جواب بدید :29:
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    یه بار من این جا یه سوال مطرح کردم یکی از مدیران بهم تذکر داد که اینجا چت رومه ....

من که نصب کردم مشکلی نداشت .....
    درود بر شما آقا مصطفی دلیل تذکر اینکه اینجا سوال مطرح نکنید!اینه که ممکنه اساتید نبینن

و درنتیجه بیشتر مواقع سوال بی جواب میشه و دوم اینک سوال شما ممکنه سوال خیلیا باشه

و سوم اینکه اول باید جستجو کنیم که سوال تکراری نباشه.. بعد مطرح بشه خوب البته

اینجا نه!!! با عنوان درست و در انجمن مربوطه که دوستان دیگر هم ببینند..!!!

در رابطه با سوال آقای داوری باید عرض کنم که شما هر جا که افتر رو نصب کردید

موقع نصب پلاگین باید مسیر هایی رو بدبد که نرم افزار نصب شده..مشکلی پیش نمیاد مگر

اینکه پلاگینی که خودش به صورت پیش فرض بره درایو سی که اونم کاری نمیشه کرد!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما آقا مصطفی دلیل تذکر اینکه اینجا سوال مطرح نکنید!اینه که ممکنه اساتید نبینن

و درنتیجه بیشتر مواقع سوال بی جواب میشه و دوم اینک سوال شما ممکنه سوال خیلیا باشه

و سوم اینکه اول باید جستجو کنیم که سوال تکراری نباشه.. بعد مطرح بشه خوب البته

اینجا نه!!! با عنوان درست و در انجمن مربوطه که دوستان دیگر هم ببینند..!!!

درود بر شما بزرگوار
    بله این حرفم هم گلایه نبود از مدیری که بهم تذکر داد هم ممنون که راهنماییم کرد
    برای این گفتم که دوستمون هم بدونه شاید بهتر باشه اینجا سوال مطرح نشه .....
    البته ما که کاره ای نیستیم عزیز ببخشید
    ممنون از توجهتون

Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما بزرگوار
    بله این حرفم هم گلایه نبود از مدیری که بهم تذکر داد هم ممنون که راهنماییم کرد
    برای این گفتم که دوستمون هم بدونه شاید بهتر باشه اینجا سوال مطرح نشه .....
    البته ما که کاره ای نیستیم عزیز ببخشید
    ممنون از توجهتون
    درود آقا مصطفی میدونم شما بزرگواری دوست گرامی...

من محض اطلاع اون دوستمون عرض کردم مثال زدم چون شما گفتید...اسم شمارو گفتم

شمارو خطاب قرار دادم چون میدونم دلگیر نمیشید..و بزرگوارید خیلی پایدار باشید ...

درود آقا مصطفی میدونم شما بزرگواری دوست گرامی...

من محض اطلاع اون دوستمون عرض کردم مثال زدم چون شما گفتید...اسم شمارو گفتم

شمارو خطاب قرار دادم چون میدونم دلگیر نمیشید..و بزرگوارید خیلی پایدار باشید ...
    شما لطف دارید .... ممنون

Member Website

شماره کاربری
    4564
    شما لطف دارید .... ممنون
    درود آقا مصطفی میگم این پست رو دیدید؟؟!! شما گمان کنم بنظرتون چه افکتهایی کم داره میشه یه تخمین بزنید!؟

البته اگه زحمتی نیست چون من الان نمیدونم کدوم فایلهای افکت رو آپلود کردم؟!

بنظرتون اصلا چه افکت هایی کمه همینطور سر فصل هارو بخونید فقط؟!
    ببخشید چون هر چی که

نگاه میکنم و گوش میدم به نتیجه ای نمیرسم؟!
    :29:

http://forum.video-effects.ir/thread4097.html

درود آقا مصطفی میگم این پست رو دیدید؟؟!! شما گمان کنم بنظرتون چه افکتهایی کم داره میشه یه تخمین بزنید!؟

البته اگه زحمتی نیست چون من الان نمیدونم کدوم فایلهای افکت رو آپلود کردم؟!

بنظرتون اصلا چه افکت هایی کمه همینطور سر فصل هارو بخونید فقط؟!
    ببخشید چون هر چی که

نگاه میکنم و گوش میدم به نتیجه ای نمیرسم؟!
    :29:

http://forum.video-effects.ir/thread4097.html
    درود بر شما .... راستش به نظر خوب و کامل میان من چن وقت پیش نیاز داشتم ولی چیزی پیدا نکردم البته پست شما رو ندیده بودم
    افکت هایی که به ذهنم میرسه رو مینویسم
    صدای تفنگ - صدای انفجار - صدای تشویق، خنده جمعیت - صدای قطره آب - صدای خش خش برگ - صدای باد - صدای خرد شدن شیشه - صدای شلوغی خیابون - صدای بارون - صدای قدم زدن (صدای کفش) - صدای سوختن (آتش) - صدای باز و بسته شدن در خونه یا ماشین - صدای جیغ ترمز ماشین - صدای جیغ انسان - صدای پارس سگ - صدای جغد - صدای گل و بلبل ! - صدای تایپ کیبورد - صدای بچه! - انواع صدای زنگ موبایل (برای شبیه سازی تو فیلم) - انواع صدا های مرموز - صدای ورق خوردن کاغذ و ........
    صدا های حماسی هم که کلی گذاشتید .... خدا خیرتون بده
    البته من هنوز موفق نشدم همه افکت هایی که گذاشتید رو دانلود کنم ... دست شما درد نکنه که اینارو قرار دادین ... واسه همین بعضی از اینایی که گفتم به احتمال خیلی زیاد گذاشتید ... من بازم فکر میکنم هر چی به ذهنم اومد بهتون میگم

Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما .... راستش به نظر خوب و کامل میان من چن وقت پیش نیاز داشتم ولی چیزی پیدا نکردم البته پست شما رو ندیده بودم
    افکت هایی که به ذهنم میرسه رو مینویسم
    صدای تفنگ - صدای انفجار - صدای تشویق، خنده جمعیت - صدای قطره آب - صدای خش خش برگ - صدای باد - صدای خرد شدن شیشه - صدای شلوغی خیابون - صدای بارون - صدای قدم زدن (صدای کفش) - صدای سوختن (آتش) - صدای باز و بسته شدن در خونه یا ماشین - صدای جیغ ترمز ماشین - صدای جیغ انسان - صدای پارس سگ - صدای جغد - صدای گل و بلبل ! - صدای تایپ کیبورد - صدای بچه! - انواع صدای زنگ موبایل (برای شبیه سازی تو فیلم) - انواع صدا های مرموز - صدای ورق خوردن کاغذ و ........
    صدا های حماسی هم که کلی گذاشتید .... خدا خیرتون بده
    البته من هنوز موفق نشدم همه افکت هایی که گذاشتید رو دانلود کنم ... دست شما درد نکنه که اینارو قرار دادین ... واسه همین بعضی از اینایی که گفتم به احتمال خیلی زیاد گذاشتید ... من بازم فکر میکنم هر چی به ذهنم اومد بهتون میگم
    درود آره هر چی به ذهنتون میاد رو بگید منم ببینم توآرشیو چی جا گذاشتم ..بیشتر اینارو

گذاشتم فقط صدای زنگ موبایل رو گمان کنم نذاشتم !!و خیلی هم

موسیقی های کوتاه بدرد بخور توی کوتاه تیزری توی بانک دانلود انواع موزیک گذاشتم

مخصوص تریلر فیلم هستند..بازم ببینم ..سپاس واقعا" موفق باشید..

درود آره هر چی به ذهنتون میاد رو بگید منم ببینم توآرشیو چی جا گذاشتم ..بیشتر اینارو

گذاشتم فقط صدای زنگ موبایل رو گمان کنم نذاشتم !!و خیلی هم

موسیقی های کوتاه بدرد بخور توی کوتاه تیزری توی بانک دانلود انواع موزیک گذاشتم

مخصوص تریلر فیلم هستند..بازم ببینم ..سپاس واقعا" موفق باشید..
    ببخشید چیزایی که به ذهنم میرسید بدردتون نخورد! حالا هرچی باز یادم اومد یه گوشه مینویسم
    شرمنده
    ببخشید شما این آرشیو هارو از کجا میارید؟؟

Member Website

شماره کاربری
    4564
    ببخشید چیزایی که به ذهنم میرسید بدردتون نخورد! حالا هرچی باز یادم اومد یه گوشه مینویسم
    شرمنده
    ببخشید شما این آرشیو هارو از کجا میارید؟؟

والله قبلا" اینترنت خوب داشتم و دانلود کردم خیلیاشو از شرکت والت دیسنی!! و سونی

بقیه هم توی دوره هایی که میرفتیم از دوستان دریافت میکردیم یا اساتید ..ولی بیشترشو

دانلود میکردم.. موسیقی هم چون علاقمندم خیلی به بیکلام سی دی ها رو خریدم داشتم

از قبل یا اینکه دانلود میکنم و عضو یه سایت موسیقی هستم .. (به صورت وی آی پی)

و همیشه دانلود میکنم و روز به روز آرشیوم کاملتر میشه...