درود بر شما آقا مصطفی دلیل تذکر اینکه اینجا سوال مطرح نکنید!اینه که ممکنه اساتید نبینن
و درنتیجه بیشتر مواقع سوال بی جواب میشه و دوم اینک سوال شما ممکنه سوال خیلیا باشه
و سوم اینکه اول باید جستجو کنیم که سوال تکراری نباشه.. بعد مطرح بشه خوب البته
اینجا نه!!! با عنوان درست و در انجمن مربوطه که دوستان دیگر هم ببینند..!!!
در رابطه با سوال آقای داوری باید عرض کنم که شما هر جا که افتر رو نصب کردید
موقع نصب پلاگین باید مسیر هایی رو بدبد که نرم افزار نصب شده..مشکلی پیش نمیاد مگر
اینکه پلاگینی که خودش به صورت پیش فرض بره درایو سی که اونم کاری نمیشه کرد!!!
درود آقا مصطفی میگم این پست رو دیدید؟؟!! شما گمان کنم بنظرتون چه افکتهایی کم داره میشه یه تخمین بزنید!؟
البته اگه زحمتی نیست چون من الان نمیدونم کدوم فایلهای افکت رو آپلود کردم؟!
بنظرتون اصلا چه افکت هایی کمه همینطور سر فصل هارو بخونید فقط؟!ببخشید چون هر چی که
نگاه میکنم و گوش میدم به نتیجه ای نمیرسم؟!:29:
http://forum.video-effects.ir/thread4097.html
درود بر شما .... راستش به نظر خوب و کامل میان من چن وقت پیش نیاز داشتم ولی چیزی پیدا نکردم البته پست شما رو ندیده بودم
افکت هایی که به ذهنم میرسه رو مینویسم
صدای تفنگ - صدای انفجار - صدای تشویق، خنده جمعیت - صدای قطره آب - صدای خش خش برگ - صدای باد - صدای خرد شدن شیشه - صدای شلوغی خیابون - صدای بارون - صدای قدم زدن (صدای کفش) - صدای سوختن (آتش) - صدای باز و بسته شدن در خونه یا ماشین - صدای جیغ ترمز ماشین - صدای جیغ انسان - صدای پارس سگ - صدای جغد - صدای گل و بلبل ! - صدای تایپ کیبورد - صدای بچه! - انواع صدای زنگ موبایل (برای شبیه سازی تو فیلم) - انواع صدا های مرموز - صدای ورق خوردن کاغذ و ........
صدا های حماسی هم که کلی گذاشتید .... خدا خیرتون بده
البته من هنوز موفق نشدم همه افکت هایی که گذاشتید رو دانلود کنم ... دست شما درد نکنه که اینارو قرار دادین ... واسه همین بعضی از اینایی که گفتم به احتمال خیلی زیاد گذاشتید ... من بازم فکر میکنم هر چی به ذهنم اومد بهتون میگم![]()
درود آره هر چی به ذهنتون میاد رو بگید منم ببینم توآرشیو چی جا گذاشتم ..بیشتر اینارو
گذاشتم فقط صدای زنگ موبایل رو گمان کنم نذاشتم !!و خیلی هم
موسیقی های کوتاه بدرد بخور توی کوتاه تیزری توی بانک دانلود انواع موزیک گذاشتم
مخصوص تریلر فیلم هستند..بازم ببینم ..سپاس واقعا" موفق باشید..
والله قبلا" اینترنت خوب داشتم و دانلود کردم خیلیاشو از شرکت والت دیسنی!! و سونی
بقیه هم توی دوره هایی که میرفتیم از دوستان دریافت میکردیم یا اساتید ..ولی بیشترشو
دانلود میکردم.. موسیقی هم چون علاقمندم خیلی به بیکلام سی دی ها رو خریدم داشتم
از قبل یا اینکه دانلود میکنم و عضو یه سایت موسیقی هستم .. (به صورت وی آی پی)
و همیشه دانلود میکنم و روز به روز آرشیوم کاملتر میشه...