نوشته اصلی توسط age2 اگه خودت با پارتیکولار بسازی خیلی بهتره ها اگه شما بلدی پارتیکولار گرد و خاک بلند شدن هلیکوپتر بسازی یه آموزشم بزار ما هم یاد بگیریم
نوشته اصلی توسط sa3id اگه شما بلدی پارتیکولار گرد و خاک بلند شدن هلیکوپتر بسازی یه آموزشم بزار ما هم یاد بگیریم آقا سعيد اگر دوست داشتين اينو ببينيد تقريبا ميتونه كمك كنه http://www.video-effects.ir/?p=4659
نوشته اصلی توسط sa3id اگه شما بلدی پارتیکولار گرد و خاک بلند شدن هلیکوپتر بسازی یه آموزشم بزار ما هم یاد بگیریم دوست خوبم من خودم خیلی سرم شلوغه.فقط روزی یه باز میام اینجا سر میزنم اونم 10 دقیقه.یه سرچ بزنی سایت برات میاره راحت
یکی از فانتزیامم اینه که یه ده دوازه ساعت برم کشور کره ! اندازه تمام این ده دوازده سالی که حسرت دانلود مونده تو دلمو ؛ دانلود انجام بدم و بیام :d
نوشته اصلی توسط age2 دوست خوبم من خودم خیلی سرم شلوغه.فقط روزی یه باز میام اینجا سر میزنم اونم 10 دقیقه.یه سرچ بزنی سایت برات میاره راحت پس بازم ممنون یه 1 دقیقه از 10 دقیقه تو سایت بودنتو به من دادی
نوشته اصلی توسط sa3id پس بازم ممنون یه 1 دقیقه از 10 دقیقه تو سایت بودنتو به من دادی درود بر شما آقا سعید تبریک میگم به شما .. پاسخگو شدید در پناه خدا موفق باشید..
مشاهده قوانین انجمن