برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 115 از 148 نخستنخست ... 1565105113114115116117125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,141 به 1,150 از 1480

مشاهده : 255820 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

نقل قول نوشته اصلی توسط mostaAr نمایش پست ها
    بله در مورد فریم ریت اطلاع دارم که هر جقدر زیاد باشه روون تر نشون میده . ولی ما این فیلم هارو اول میدادیم یکی دیگه کار میکرد ولی الان خودم روشون کار میکنم . فیلم ها هم دسته من امانته و میتونم چند ثانیه رو که بی استفاده است بذارم
    دوست عزیز من شما نخواستم که کل فیلم بذارید ، یه تیکه کوچک که وقتی شما سرعت رو تغییر میدید ببینیم چه اتفاقی می افته .....
    همین ..

mostaAr آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7453
    تبريز ولي نه خوده تبريز :) يكي از شهرستان ها
    من یه قسمت از فیلم رو توو ادیوس سرعتش رو کم کردم و از پریمیر خوبتر شد و اون مشکل پریمیر رو نداره . من توو پریمیر از ابزار rate stretch استفاده میکنم که شورتکاتش x هستش . این که مشکلی به وجود نمیاره ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mostaAr نمایش پست ها
    من یه قسمت از فیلم رو توو ادیوس سرعتش رو کم کردم و از پریمیر خوبتر شد و اون مشکل پریمیر رو نداره . من توو پریمیر از ابزار rate stretch استفاده میکنم که شورتکاتش x هستش . این که مشکلی به وجود نمیاره ؟
    نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد ....

درود بر دوستان خوبم و بخصوص آقا امید گل که زحمت میکشی و جواب سوالات رو میدن . من پریمیر ورژن cc7 داشتم تا اینکه دیشب 8 رو با آپدیتش نصب کردم اما متاسفانه در قسمت اوپن پروجکت و کپچر فرمت اچ در رو نداره نمیدونم مشکل از کجاست اون ورژن دیگه هم کرک نشده بود اما hd داشت . ممنون میشم راهنمایی کنین .

اینم عکس نام: IMG_0319.JPG نمایش: 103 اندازه: 71.6 کیلو بایتنام: IMG_0318.JPG نمایش: 105 اندازه: 64.6 کیلو بایتنام: IMG_0320.JPG نمایش: 101 اندازه: 69.8 کیلو بایت

درود به عزیزان
    من این سوالی که میخام بپرسم رو قبلا همین جا پرسیدم کسی جوابمو نداد پاکش کردم و الان دوباره میپرسم
    توی نرم افزار پریمیر وقتی سرعت یک ویدیو رو بالا و پایین میبریم بسامد صدا بالا و پایین میاد
    چطور میشه با تغییر سرعت ویدیو، تن صدا و فرکانس ثابت باقی بمونه؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط parvizm نمایش پست ها
    درود بر دوستان خوبم و بخصوص آقا امید گل که زحمت میکشی و جواب سوالات رو میدن . من پریمیر ورژن cc7 داشتم تا اینکه دیشب 8 رو با آپدیتش نصب کردم اما متاسفانه در قسمت اوپن پروجکت و کپچر فرمت اچ در رو نداره نمیدونم مشکل از کجاست اون ورژن دیگه هم کرک نشده بود اما hd داشت . ممنون میشم راهنمایی کنین .

اینم عکس نام: IMG_0319.JPG نمایش: 103 اندازه: 71.6 کیلو بایتنام: IMG_0318.JPG نمایش: 105 اندازه: 64.6 کیلو بایتنام: IMG_0320.JPG نمایش: 101 اندازه: 69.8 کیلو بایت
    سلام دوست عزیز ....
    شما به درستی کرک نکردید ....
    من هم از همین ورژن استفاده می کنم و مشکلی از این بابت ندارم و hd هم کپچر کردم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa eradi نمایش پست ها
    درود به عزیزان
    من این سوالی که میخام بپرسم رو قبلا همین جا پرسیدم کسی جوابمو نداد پاکش کردم و الان دوباره میپرسم
    توی نرم افزار پریمیر وقتی سرعت یک ویدیو رو بالا و پایین میبریم بسامد صدا بالا و پایین میاد
    چطور میشه با تغییر سرعت ویدیو، تن صدا و فرکانس ثابت باقی بمونه؟؟
    شما از چه ورژنی استفاده می کنید ؟
    اگر از cc استفاده می کنید می تونید صدا و تصویر رو جدا کنید ....
    در آموزشها طریقه جدا کردن صدا و تصویر رو آموزش دادم ، یه ابزار در پنل تایم لاین هست که شما اونو غیر فعال کنید می تونید فقط تغییرات رو در تصویر انجام بدید و هیچ تغییری در صدا پیش نمیاد ....
    من واسم جالبه آموزشهایی که من در مورد پریمیر میذارم کسی پیگیر هست ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ....
    شما از چه ورژنی استفاده می کنید ؟
    اگر از cc استفاده می کنید می تونید صدا و تصویر رو جدا کنید ....
    در آموزشها طریقه جدا کردن صدا و تصویر رو آموزش دادم ، یه ابزار در پنل تایم لاین هست که شما اونو غیر فعال کنید می تونید فقط تغییرات رو در تصویر انجام بدید و هیچ تغییری در صدا پیش نمیاد ....
    من واسم جالبه آموزشهایی که من در مورد پریمیر میذارم کسی پیگیر هست ؟؟؟؟
    آقا امید شما سرور مایی
    من همه آموزش های شما رو دیدم
    بله از cc استفاده میکنم
    البته منظور من اینه که سرعت صدا هم تغییر کنه ولی فرکانسش ثابت باشه
    یعنی یک ویدیو با سرعت 200 درصد و صدا با سرعت 200 درصد ولی تن صدا نازک نشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa Eradi نمایش پست ها
    آقا امید شما سرور مایی
    من همه آموزش های شما رو دیدم
    بله از cc استفاده میکنم
    البته منظور من اینه که سرعت صدا هم تغییر کنه ولی فرکانسش ثابت باشه
    یعنی یک ویدیو با سرعت 200 درصد و صدا با سرعت 200 درصد ولی تن صدا نازک نشه
    لطف دارید شما ....
    فکر نکنم این چیزی که شما گفتید امکان پذیر باشه ....
    شما می تونید یه درخت رو قطع کنید که تنه درخت بی افته ولی شاخ و برگش روی هوا بمونه ؟؟؟؟؟؟
    البته بازم دوستانی که تخصص در صدا دارند نظر بدند بهتره ، ولی من فکر نمی کنم همچین چیزی امکانپذیر باشه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    لطف دارید شما ....
    فکر نکنم این چیزی که شما گفتید امکان پذیر باشه ....
    شما می تونید یه درخت رو قطع کنید که تنه درخت بی افته ولی شاخ و برگش روی هوا بمونه ؟؟؟؟؟؟
    البته بازم دوستانی که تخصص در صدا دارند نظر بدند بهتره ، ولی من فکر نمی کنم همچین چیزی امکانپذیر باشه ...
    ممنون امید جان
    البته ببخشید ولی فک میکنم این مثال یکم عجیب بود (البته قصد جسارت ندارم)
    آخه به صورت دستی فرکانس رو تغییر میدن یعنی اگه هم سرعت 200 درصد باشه فرکانس رو 50 درصد میکنن و نتیجه چیزی میشه که من مد نظر دارم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری این اتفاق میوفته ... گفتم شاید با پریمیر بشه ... شاید در یکی از افکت های صوتی
    توی رمیکس ها هم گاهی سرعت صدای خواننده هم بالا میبرند در صورتی که تن صدا ثابته
    البته ببخشید اگه اشتباه میکنم من هیچ تخصصی ندارم واسه همین میپرسم
    ....
    ممنون از شما استاد بزرگوار
    ویرایش توسط Mostafa Eradi : 08-07-14 در ساعت 21:01