من یه قسمت از فیلم رو توو ادیوس سرعتش رو کم کردم و از پریمیر خوبتر شد و اون مشکل پریمیر رو نداره . من توو پریمیر از ابزار rate stretch استفاده میکنم که شورتکاتش x هستش . این که مشکلی به وجود نمیاره ؟
درود بر دوستان خوبم و بخصوص آقا امید گل که زحمت میکشی و جواب سوالات رو میدن . من پریمیر ورژن cc7 داشتم تا اینکه دیشب 8 رو با آپدیتش نصب کردم اما متاسفانه در قسمت اوپن پروجکت و کپچر فرمت اچ در رو نداره نمیدونم مشکل از کجاست اون ورژن دیگه هم کرک نشده بود اما hd داشت . ممنون میشم راهنمایی کنین .
اینم عکس![]()
درود به عزیزان
من این سوالی که میخام بپرسم رو قبلا همین جا پرسیدم کسی جوابمو نداد پاکش کردم و الان دوباره میپرسم
توی نرم افزار پریمیر وقتی سرعت یک ویدیو رو بالا و پایین میبریم بسامد صدا بالا و پایین میاد
چطور میشه با تغییر سرعت ویدیو، تن صدا و فرکانس ثابت باقی بمونه؟؟
شما از چه ورژنی استفاده می کنید ؟
اگر از cc استفاده می کنید می تونید صدا و تصویر رو جدا کنید ....
در آموزشها طریقه جدا کردن صدا و تصویر رو آموزش دادم ، یه ابزار در پنل تایم لاین هست که شما اونو غیر فعال کنید می تونید فقط تغییرات رو در تصویر انجام بدید و هیچ تغییری در صدا پیش نمیاد ....
من واسم جالبه آموزشهایی که من در مورد پریمیر میذارم کسی پیگیر هست ؟؟؟؟
ممنون امید جان
البته ببخشید ولی فک میکنم این مثال یکم عجیب بود (البته قصد جسارت ندارم)
آخه به صورت دستی فرکانس رو تغییر میدن یعنی اگه هم سرعت 200 درصد باشه فرکانس رو 50 درصد میکنن و نتیجه چیزی میشه که من مد نظر دارم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری این اتفاق میوفته ... گفتم شاید با پریمیر بشه ... شاید در یکی از افکت های صوتی
توی رمیکس ها هم گاهی سرعت صدای خواننده هم بالا میبرند در صورتی که تن صدا ثابته
البته ببخشید اگه اشتباه میکنم من هیچ تخصصی ندارم واسه همین میپرسم
....
ممنون از شما استاد بزرگوار
ویرایش توسط Mostafa Eradi : 08-07-14 در ساعت 21:01