نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari فایل پیوست 9754 سلام بچه ها میشه یه راهنمایی کنین تو کادری که مشخص کردم باید چی وارد کنم شماره کارت همون شماره حساب ؟ دوست عزیز من تا به حال اینجوری پرداخت نکردم .... چرا به صورت اینترنتی حجم خریداری نمی کنی ؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط omid8h دوست عزیز من تا به حال اینجوری پرداخت نکردم .... چرا به صورت اینترنتی حجم خریداری نمی کنی ؟؟؟؟؟؟ چجوری
نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari چجوری شما رمز اینترنتی کارتتون رو دارید ؟
نوشته اصلی توسط omid8h شما رمز اینترنتی کارتتون رو دارید ؟ سلام امید عزیز... آواتار جدید مبارکه...
نوشته اصلی توسط omid8h شما رمز اینترنتی کارتتون رو دارید ؟ منظورتون رمز دوم بله دارم منظورم تو کدوم قسمت سایته
نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari منظورتون رمز دوم بله دارم منظورم تو کدوم قسمت سایته با فلش مشخص کردم
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran سلام امید عزیز... آواتار جدید مبارکه... سلام محمد جان .... خوبی داداش ؟ قربونت عزیز ....
مرسی ندیدمش
نوشته اصلی توسط mohammadrezadavari مرسی ندیدمش خواهش می کنم .... بهت یک کد رهگیری میده اونو یادداشت کن که اگر یه وقتی حجم شارژ نشد با کد رهگیری واست درست کنند ، البته من تا به حال این مشکل واسم پیش نیومده ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه ...
بله آقا مصطفی..نمیدونستم من. ازشون پرسیدم ...الکا جون گفتن رفتن مسافرت سرعت نت هم ضعیفه ایشالا چند روز دیگه میان
مشاهده قوانین انجمن