برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 98 از 148 نخستنخست ... 488896979899100108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 971 به 980 از 1480

مشاهده : 255797 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

mostaAr آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7453
    تبريز ولي نه خوده تبريز :) يكي از شهرستان ها
    اميد اقا من از ورژن cs٦ استفاده ميكنم و قبلا هم اين فايل رو import كرده بودم ولي از ديروز نميشه ، سيستمم هم فك خوب باشه
    cpu:i7 4770k
    ram :32g
    mb : z87 dilux
    gpu :quadro 2000

نقل قول نوشته اصلی توسط mostaAr نمایش پست ها
    اميد اقا من از ورژن cs٦ استفاده ميكنم و قبلا هم اين فايل رو import كرده بودم ولي از ديروز نميشه ، سيستمم هم فك خوب باشه
    cpu:i7 4770k
    ram :32g
    mb : z87 dilux
    gpu :quadro 2000
    سیستمتون خوبه ....
    دوست عزیز حجم ویدئوی شما زیاد هست ، وقتی Import می کنید باید صبر کنید تا Load بشه ....
    وقتی شما ویدئو رو وارد پنل Project می کنید کنار ویدئو نوشته Pendding باید صبر کنید تا Load بشه ...
    اگر هم مشکل حل نشد با یه نرم افزار دیگه به طور مثال ادیوس تست کنید ببینید همینطوری هست یا نه ....

نقل قول نوشته اصلی توسط a.akbari1500 نمایش پست ها
    سلام
    سوالم در مورد افترافکته
    به این مشکل خوردم که داخل پلاگین پارتیکل یک ضربدر قرمز میخوره و توی خروجی هم هست.

ممنون میشم کمکم کنید.

R
    شما تو یه تاپیک این سوال رو مطرح کردید همون جا جواب دادم
    http://forum.video-effects.ir/thread539.html#post70780

mostaAr آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7453
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    سیستمتون خوبه ....
    دوست عزیز حجم ویدئوی شما زیاد هست ، وقتی Import می کنید باید صبر کنید تا Load بشه ....
    وقتی شما ویدئو رو وارد پنل Project می کنید کنار ویدئو نوشته Pendding باید صبر کنید تا Load بشه ...
    اگر هم مشکل حل نشد با یه نرم افزار دیگه به طور مثال ادیوس تست کنید ببینید همینطوری هست یا نه ....
    من فایل رو توو ادیوس import کردم و بدون مشکل وارد ادیوس شد ولی یکم طول کشید ولی توو پریمیر هر چقدر صبر میکنم هیچی نمیشه و انگار پریمیر کاری انجام نمیده

من فایل رو توو ادیوس import کردم و بدون مشکل وارد ادیوس شد ولی یکم طول کشید ولی توو پریمیر هر چقدر صبر میکنم هیچی نمیشه و انگار پریمیر کاری انجام نمیده
    ویدئوی دیگه ای رو تست کنید توی پریمیر ، با فرمت Avi ، اگر اینم به همین شکل بود ، مشکل از نرم افزار هست و شاید فایلی نا خواسته پاک شده ....
    نرم افزار رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ....

mostaAr آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7453
    نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    ویدئوی دیگه ای رو تست کنید توی پریمیر ، با فرمت Avi ، اگر اینم به همین شکل بود ، مشکل از نرم افزار هست و شاید فایلی نا خواسته پاک شده ....
    نرم افزار رو پاک کنید و دوباره نصب کنید ....
    من 2 روز پیش فایل هایی که توو پوشته پریمیر که در adobe در document قرار دارد را پاک کردم و فک کردم پریمیر خودش دوباره اونارو میسازه اخه داشت کم کم فضای درایو c پر میشد . من فایل دیگه با فرمت avi وارد کردم ولی مشکلی نبود . یه سوال دیگه : ایا تو ورژن cs6 حالت multicamera وجود دارد ؟ اخه من وقتی رو پنجره sequence راست کلیک میکنم این گزینه رو نمیبینم . اگه نیست پریمیر رو پاک کنم و ورژن جدیدش رو بزنم

من 2 روز پیش فایل هایی که توو پوشته پریمیر که در adobe در document قرار دارد را پاک کردم و فک کردم پریمیر خودش دوباره اونارو میسازه اخه داشت کم کم فضای درایو c پر میشد . من فایل دیگه با فرمت avi وارد کردم ولی مشکلی نبود . یه سوال دیگه : ایا تو ورژن cs6 حالت multicamera وجود دارد ؟ اخه من وقتی رو پنجره sequence راست کلیک میکنم این گزینه رو نمیبینم . اگه نیست پریمیر رو پاک کنم و ورژن جدیدش رو بزنم
    برای پاک کردن Cache در نرم افزار CCleaner استفاده کنید که فقط فایلهای اضافه رو پاک می کنه ، به صورت دستی به هیچ عنوان این کار رو انجام ندید ....
    این قابلیت بله روی Cs6 هم هست .... شما باید روی ویدئو کلیک راست کنید نه روی Sequence .... شما آموزش رو که در سایت قرار داره رو دیدید ؟؟ به نظر من رو بیارید به ورژن CC هم از لحاظ سرعت بهتره و هم قابلیتهای بیشتری داره .....

hameddsg آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    12548
    با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار
    ممنون از آموزش های بسیار مفیدی که میزارین.
    من یه مشکلی جدیدا پیش اومده برام اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
    من از افترافکت سی سی استفاده میکنم و از پریمایر سی اس ۶ و تا حالا نیاز به لینک نداشتم بین دو نرم افزار، ولی الان که احتیاج دارم به لینک کردن ظاهرا افترافکت سی سی با پریمایر سی اس ۶ لینک نمیشن و مجبور شدم که پریمایر سی سی رو دانلود کنم که وقتی موقع نصب میشه یه علامت مثلث زرد رنگی کنار اسم و ایکن پریمایر میاد(زمانی که میخوام next اصلی رو بزنم که بره برا نصب) واینکه برنامه نصب میشه ولی اجرا نمیشه از دو سایت معتبر هم دانلود کردم مجزا ولی باز این مشکل رو داشتم!
    اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم ازتون واقعا گرفتارم کرده این موضوع
    باز هم سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط hameddsg نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت اساتید بزرگوار
    ممنون از آموزش های بسیار مفیدی که میزارین.
    من یه مشکلی جدیدا پیش اومده برام اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
    من از افترافکت سی سی استفاده میکنم و از پریمایر سی اس ۶ و تا حالا نیاز به لینک نداشتم بین دو نرم افزار، ولی الان که احتیاج دارم به لینک کردن ظاهرا افترافکت سی سی با پریمایر سی اس ۶ لینک نمیشن و مجبور شدم که پریمایر سی سی رو دانلود کنم که وقتی موقع نصب میشه یه علامت مثلث زرد رنگی کنار اسم و ایکن پریمایر میاد(زمانی که میخوام next اصلی رو بزنم که بره برا نصب) واینکه برنامه نصب میشه ولی اجرا نمیشه از دو سایت معتبر هم دانلود کردم مجزا ولی باز این مشکل رو داشتم!
    اگه کمکم کنین خیلی ممنون میشم ازتون واقعا گرفتارم کرده این موضوع
    باز هم سپاس
    سلام دوست عزیز ...
    خواهش می کنم دوست عزیز ....
    اگر امکان داره یه عکس بذارید موقعی که می خواین نصب کنید ...
    سعی می کنیم مشکلتون رو حل کنیم دوست عزیز ....

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    درود بر شما استاد هاتف بزرگوار خدا قوت ویژه دهد.. من یه سوال داشتم البته هنکم الان

وقتی میخوایم پلاگین برای پریمیر نصب کنیم باید اینترنت و رو قطع کنیم؟؟ یا نه فقط آنتی ویروس قطع باشه کافیه؟؟

صفحه 98 از 148 نخستنخست ... 488896979899100108 ... آخرینآخرین