این طرح ها رو با نرم افزار زیبراش زدم این کار سه چهار ساعت بود البته نیمه کارست ولی امید وارم خوشتون بیاد:
به نظرم اخری بهتر شده.
![]()
این طرح ها رو با نرم افزار زیبراش زدم این کار سه چهار ساعت بود البته نیمه کارست ولی امید وارم خوشتون بیاد:
به نظرم اخری بهتر شده.
![]()
ویرایش توسط Elka Eydipor : 07-14-14 در ساعت 10:42
خوب شده ... به نظر من یه خورده بیشتر کار کنید بهترین مدل هارو میتونید بسازید
خيلي خوبه عالي فقط مدل سومي روي پيشاني بيشتر كاركن برامده نباشه
درود بر شما بسیار عالی آفرین باید تمرین بیشتر بکنید قبلش طراحی دستی حتما کارکنید
خیلی تاثیر میزاره ..موفق باشید
زیبا شده دوست عزیز...
سلام - امنیدوارم دلگیر نشی دوست من - من برای پیشرفتت این مسائل رو میگم - شما کاری نکردی !! شما مدل آماده ی خود زیبراش رو لوود کردی و خوب یکی یکی ابزار رو روش تست کردی که این 4 ساعت هم فکر کنم برای نا آشنا بودنت با محیط و مخصوصا ابزار و کارکردش بود که این همه وقت گرفت - این کار برای شناخت ابزار خوبه - اما اگر میخوای پیشرفت اصولی و درستی داشته باشی ابتدا شروع کن به یادگیری نرم افزار و مدل سازی و حجاری و کار با ابزار در اون بعد هم یه مقدار برو رو بحث آناتومی و مسائل مربوطه کار کن مطمئنن استعدادش رو داری
سلام دوست عزیز من با نرم افزار زیبراش اشنایی دارم و همون طور که گفتید مدل خود زیبراش هست و من قلم های براش رو روی مدل تست نکردم من با قلمو های براش اشنایی دارم و با قلمو این تغییر رو روی مدل دادم البته گفتم بالا مدل های اول خوب نشده چون تغییر ریادی نکرده ولی دو تای اخر من روی اون ها کار کردم تا مدل رو به صورت ادم فضایی یا ترسناک در بیارم ولی نشد.ممنون از نظرت