نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran دِ بیا... ثبت نام بیکارهای انجمن برای کاریابیه... منم هستم... بیمه هم داره؟؟؟ روزای تعطیلش کیاس؟؟؟ ناهار هم می دن؟؟؟ ساعت کاریش چی؟؟؟ چطوری محمد جان منو یادته؟ همه این شرایطی که گفتی با خود فرده
الان یه 10 نفر دیگه هم میان دیگه کلا برشکست میشیم
نوشته اصلی توسط fery74 چطوری محمد جان منو یادته؟ همه این شرایطی که گفتی با خود فرده آره عزیز... با اون هفت تیری که تو دسته و داری فکر می کنی چطور می شه فراموشت کرد... هیییییی. خر ما از کره گی دم نداشت...
به به آقا محمدم اومد... )) من تا پیش قسط نگیرم هیچکاری نمیکنم....تازه کارم نیسم...اصن هنو کاربلدم نیسم
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran آره عزیز... با اون هفت تیری که تو دسته و داری فکر می کنی چطور می شه فراموشت کرد... هیییییی. خر ما از کره گی دم نداشت... چاکرتم :79: نفرمائید چه میدونم خانم عیدی پور میگه ...ایشون بیمه میکنند
نوشته اصلی توسط faeze2310 به به آقا محمدم اومد... )) من تا پیش قسط نگیرم هیچکاری نمیکنم....تازه کارم نیسم...اصن هنو کاربلدم نیسم نه... دارم میرم. زحمت نمی دم... نه خداییش. همینجا خوبه... نه دیگه تو نمیام...
نوشته اصلی توسط fery74 چاکرتم :79: نفرمائید چه میدونم خانم عیدی پور میگه ...ایشون بیمه میکنند ما مخلص خانم عیدی پور هستیم... ایشون از لحاظ روحی که ما رو بیمه کنند کافیه...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نه... دارم میرم. زحمت نمی دم... نه خداییش. همینجا خوبه... نه دیگه تو نمیام... ای بابا آخه اینجور که بده....دارید میرید پس..حیف..بودین حالا این موقع شب یه لقمه نون و پنیری بود اا..شما چقدر تعارفی هستی
نوشته اصلی توسط faeze2310 ای بابا آخه اینجور که بده....دارید میرید پس..حیف..بودین حالا این موقع شب یه لقمه نون و پنیری بود اا..شما چقدر تعارفی هستی آخه پنیر دوس ندارم... چه می شه کرد دیگه... حالا پنیر هم مشکلی نداره... باشه هستم... میزبان Feryهستش دیگه؟؟؟... دست پختش حرف نداره...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran آخه پنیر دوس ندارم... چه می شه کرد دیگه... حالا پنیر هم مشکلی نداره... باشه هستم... میزبان Feryهستش دیگه؟؟؟... دست پختش حرف نداره... بله دیگه...وقتی یه جا مردا هستن که درست نیس خانوما دست به سیاه و سفید بزنن میزبان ایشونن.. ای بابا..والا بلا راضی نیسیم بد بگذرووونین
مشاهده قوانین انجمن