برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 89 از 148 نخستنخست ... 3979878889909199139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 881 به 890 از 1480

مشاهده : 255820 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    خوش به حالتون... اینجا اونقدر که هزینه ها بالاست (تو کل مراسم عروسی) مردم دارن رو میارن به vhs...:29:
    محمد جان کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟
    از اون حرفا بود !!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    محمد جان کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟
    از اون حرفا بود !!!!!!!!!!
    نه بخدا...
    طرف میاد تو دفتر می گه 20میلیون تالارم شده... 2 میلیون آرایشگاه خانمم. 1 میلیون ماشین و گل و ... و آخر سر هم می خواد با به درد نخورترین فرمت کار تصویربرداریش رو انجام بده که هزینه هاش بیاد پائین... حالا هییییی بهش بگو که برادر من اینهمه هزینه کردی و تنها چیزی که برات می مونه فیلم و عکسه... قبول نمی کنه که نمی کنه...
    هی... گذشت دوران خوب کار عکاسی تو تهران...
    البته من به یه نتیجه رسیدم... وقتی تو پائین شهر کار می کردم سر چشم و هم چشمی مردم کارای خوب می خواستن... از وقتی رفتم بالا شهر مردمی خسیس و رو دیدم اوف اوف...

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    نه بخدا...
    طرف میاد تو دفتر می گه 20میلیون تالارم شده... 2 میلیون آرایشگاه خانمم. 1 میلیون ماشین و گل و ... و آخر سر هم می خواد با به درد نخورترین فرمت کار تصویربرداریش رو انجام بده که هزینه هاش بیاد پائین... حالا هییییی بهش بگو که برادر من اینهمه هزینه کردی و تنها چیزی که برات می مونه فیلم و عکسه... قبول نمی کنه که نمی کنه...
    هی... گذشت دوران خوب کار عکاسی تو تهران...
    البته من به یه نتیجه رسیدم... وقتی تو پائین شهر کار می کردم سر چشم و هم چشمی مردم کارای خوب می خواستن... از وقتی رفتم بالا شهر مردمی خسیس و رو دیدم اوف اوف...
    حرف دل منو زدی !!!!!! یعنی همه کار می کنند وقتی به تصویر برداری و عکس میرسه پول ندارند ...
    محمد جان همه جا همینطوریه تهران و مشهد نداره ....

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    حرف دل منو زدی !!!!!! یعنی همه کار می کنند وقتی به تصویر برداری و عکس میرسه پول ندارند ...
    محمد جان همه جا همینطوریه تهران و مشهد نداره ....

آره خدایش...
    فعلاً که داریم دفتر رو جمع می کنیم و بی کاری مجدد تکرار خواهد شد...
    داشتم می زدم تو کار دماغوگرافی...
    ببینیم خدا چی می خواد....

دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
    فقط روی no field جواب داد اما فکر کنم یکم از کیفیت اومد پایین شاید هم من زیاد حساس شدم
    ولی اون میل میل ها کاملاً از بین رفت

با سلام مجدد خدمت دوستان
    ببخشید که سوال هام یکم زیاد شده
    میخواستم بدونم وقتی خروجی mpg می خوام بگیرم این 2 قسمتی که تو عکس نشون دادم باید رو چه تنظیماتی باشن برای خروجی بهتر و اصلاً کارشون چیه؟

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    دوستان من با یه مشکل بزرگ تو پریمیر مواجه شدم اونم اینه که وقتی میخوام یه فوتیج رو وارد پریمیر بکنم این پیغام رو میده و هرکاری کردم نتونستم درستش بکنم. قبلا میشد ولی الان نمیشه دیگه

ممنون میشم اگه کمکم کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط the-undertaer نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
    دوستان من با یه مشکل بزرگ تو پریمیر مواجه شدم اونم اینه که وقتی میخوام یه فوتیج رو وارد پریمیر بکنم این پیغام رو میده و هرکاری کردم نتونستم درستش بکنم. قبلا میشد ولی الان نمیشه دیگه

ممنون میشم اگه کمکم کنید
    سلام دوست عزیز ....
    کدکها رو نصب کنید تا مشکلتون حل بشه ....
    QuickTime Player
    و .....

نقل قول نوشته اصلی توسط yasna نمایش پست ها
    با سلام مجدد خدمت دوستان
    ببخشید که سوال هام یکم زیاد شده
    میخواستم بدونم وقتی خروجی mpg می خوام بگیرم این 2 قسمتی که تو عکس نشون دادم باید رو چه تنظیماتی باشن برای خروجی بهتر و اصلاً کارشون چیه؟
    هیچ کس نمیدونه؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yasna نمایش پست ها
    هیچ کس نمیدونه؟؟
    ببخشید دوست عزیز من این کامنت شما رو ندیدم ، خیلی عذر میخوام ....
    دوست عزیز این بستگی به فیلمتون داره تورج عزیز در این مورد چند وقت پیش توضیح دادند ....
    Bitrate رو کم کنید حجم ویدئو میاد پایین و بدون افت کیفیت نسبی ....
    من پیشنهاد می کنم زیاد با این تنظیمات کار نداشته باشید ....
    فیلم شما اگر DV هست و قرار روی دی وی دی کپی کنید بهترین راه اینه که شما AVI رندر بگیرید البته Mpeg هم خوبه ولی AVI به نظر من برای کپی روی دی وی دی استاندارد تر از Mpeg هست ....

صفحه 89 از 148 نخستنخست ... 3979878889909199139 ... آخرینآخرین