نه بخدا...
طرف میاد تو دفتر می گه 20میلیون تالارم شده... 2 میلیون آرایشگاه خانمم. 1 میلیون ماشین و گل و ... و آخر سر هم می خواد با به درد نخورترین فرمت کار تصویربرداریش رو انجام بده که هزینه هاش بیاد پائین... حالا هییییی بهش بگو که برادر من اینهمه هزینه کردی و تنها چیزی که برات می مونه فیلم و عکسه... قبول نمی کنه که نمی کنه...
هی... گذشت دوران خوب کار عکاسی تو تهران...
البته من به یه نتیجه رسیدم... وقتی تو پائین شهر کار می کردم سر چشم و هم چشمی مردم کارای خوب می خواستن... از وقتی رفتم بالا شهر مردمی خسیس و رو دیدم اوف اوف...
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
فقط روی no field جواب داد اما فکر کنم یکم از کیفیت اومد پایین شاید هم من زیاد حساس شدم
ولی اون میل میل ها کاملاً از بین رفت![]()
با سلام مجدد خدمت دوستان
ببخشید که سوال هام یکم زیاد شده
میخواستم بدونم وقتی خروجی mpg می خوام بگیرم این 2 قسمتی که تو عکس نشون دادم باید رو چه تنظیماتی باشن برای خروجی بهتر و اصلاً کارشون چیه؟
![]()
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
دوستان من با یه مشکل بزرگ تو پریمیر مواجه شدم اونم اینه که وقتی میخوام یه فوتیج رو وارد پریمیر بکنم این پیغام رو میده و هرکاری کردم نتونستم درستش بکنم. قبلا میشد ولی الان نمیشه دیگهممنون میشم اگه کمکم کنید
ببخشید دوست عزیز من این کامنت شما رو ندیدم ، خیلی عذر میخوام ....
دوست عزیز این بستگی به فیلمتون داره تورج عزیز در این مورد چند وقت پیش توضیح دادند ....
Bitrate رو کم کنید حجم ویدئو میاد پایین و بدون افت کیفیت نسبی ....
من پیشنهاد می کنم زیاد با این تنظیمات کار نداشته باشید ....
فیلم شما اگر DV هست و قرار روی دی وی دی کپی کنید بهترین راه اینه که شما AVI رندر بگیرید البته Mpeg هم خوبه ولی AVI به نظر من برای کپی روی دی وی دی استاندارد تر از Mpeg هست ....