برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 23

مشاهده : 5154 , پاسخ ها : 22
موضوع: در مورد interlaced در تدوین بیشتر بدانیم...

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    لطف دارید... امیدوارم با آموزشهایی که امید عزیز در مورد نرم افزار پریمیر ارائه می کنن به این هنر علاقه مند بشید...
    ممنون محمد جان .... شما لطف دارید شما خودتون استاد بنده هستید ....

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze2310 نمایش پست ها
    مسلما همینطوره اما راستش والا فک میکنم آقا امید خیلی جدین...یکم میترسم ازشون برا همین کلا آموزشاشونم فقط دانلود میکنم تا سر فرصت با دقت بااااااااااااااالاااااااا ااااااااااااا ببینم و یاد بگیرم...یه جور حساب بردنه مجازیه!!:|
    سلام فائزه خانم ....
    توی کار جدی هستم ولی باور کنید ترسناک نیستم
    روزگار منو اینجوری کرده دیگه ، ممنون که آموزشها رو دانلود می کنید ، امیدوارم مفید واقع بشه ....

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    سلام فائزه خانم ....
    روزگار منو اینجوری کرده دیگه ، ممنون که آموزشها رو دانلود می کنید ، امیدوارم مفید واقع بشه ....[/quote]

اون که بله..همون جدیتتون باعث میشه سر به هواییو بذارم کنار و درست وقت بذارم برای پریمیر
    حالا ترسم از شما یه طرف اینم که با یه ورژن فوق العاده پایینه پریمیر دو ترم تو دانشگاه سرو کله زدم به یه استاد بی سواد ترسمو از یادگیری بیشترم کرده..
    الانم شما یهو اومدی حرفمو خوندین خدایی دستام یخ زدن از دلهره!:|
    بعد پر حرفی بازم ممنون از شما و همه دوستانی که لطف میکنن وقت میذارن برای آموزشا

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze2310 نمایش پست ها
    سلام فائزه خانم ....
    روزگار منو اینجوری کرده دیگه ، ممنون که آموزشها رو دانلود می کنید ، امیدوارم مفید واقع بشه ....
    اون که بله..همون جدیتتون باعث میشه سر به هواییو بذارم کنار و درست وقت بذارم برای پریمیر
    حالا ترسم از شما یه طرف اینم که با یه ورژن فوق العاده پایینه پریمیر دو ترم تو دانشگاه سرو کله زدم به یه استاد بی سواد ترسمو از یادگیری بیشترم کرده..
    الانم شما یهو اومدی حرفمو خوندین خدایی دستام یخ زدن از دلهره!:|
    بعد پر حرفی بازم ممنون از شما و همه دوستانی که لطف میکنن وقت میذارن برای آموزشا[/quote]

شما لطف دارید ...
    اول یه گیر بدم !!!!! سعی کنید از استادتون هیچ وقت بد نگید !!!!!!
    نترسید من از پشت سیستم هیچ ترسی ندارم ، خیالتون راحت دندونامو کشیدم
    خواهش می کنم ، وظیفه ست ... خدا یه فرصت درست حسابی بده که دوباره بقیه آموزشها رو اوکی کنم ...
    موفق باشید ...

نقل قول نوشته اصلی توسط omid8h نمایش پست ها
    ممنون محمد جان .... شما لطف دارید شما خودتون استاد بنده هستید ....
    نه خدایش من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم... خییییییللللللییییی چیزا امید جان...
    امیدوارم بتونم با اندک دانشی که دارم بخش کوچکی از این همه لطفی که در حق ما داشتید رو جبران کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    نه خدایش من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم... خییییییللللللییییی چیزا امید جان...
    امیدوارم بتونم با اندک دانشی که دارم بخش کوچکی از این همه لطفی که در حق ما داشتید رو جبران کنم.
    من مخلصم محمد جان ...شما لطف دارید ...