نوشته اصلی توسط notron خیلی لطف میکنین اگه براتون مقدور باشه...توی لیست که هستش خدا کنه تو فایلهای دانلودی هم باشه والله منکه هرچی گشتم ندیدم: شاید شما ببینید...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor والله منکه هرچی گشتم ندیدم: شاید شما ببینید... منتظر باشم؟
نوشته اصلی توسط notron منتظر باشم؟ بله متاسفانه اکانت این مدیا فایرم تموم باید صبر کنید ..تا یه جیمیل بسازم جدید که بتونم دوباره با مدیا فایر آپلود کنم شرمنده ام..
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor بله متاسفانه اکانت این مدیا فایرم تموم باید صبر کنید ..تا یه جیمیل بسازم جدید که بتونم دوباره با مدیا فایر آپلود کنم شرمنده ام.. ممنون لطف کردین
دوست عزیز لینکهایی که حسین گذاشته لیچ هست ....
نوشته اصلی توسط omid8h دوست عزیز لینکهایی که حسین گذاشته لیچ هست .... سلام..براتون مقدور هست این expression رو از بینشون Up کنین؟
نوشته اصلی توسط notron سلام..براتون مقدور هست این expression رو از بینشون Up کنین؟ سلام .... دوست عزیز باید نگاه کنم دارم یا نه ، قبلا دانلود کردم ولی یادم نیست این اسکریپت رو داره یا نه ، اگر بود چشم حتما براتون Up می کنم ....
نوشته اصلی توسط omid8h سلام .... دوست عزیز باید نگاه کنم دارم یا نه ، قبلا دانلود کردم ولی یادم نیست این اسکریپت رو داره یا نه ، اگر بود چشم حتما براتون Up می کنم .... خیلی ممنونتون میشم خیلی لازمش دارم,تا کی میتونین زحمتش رو بکشین؟
نوشته اصلی توسط omid8h سلام .... دوست عزیز باید نگاه کنم دارم یا نه ، قبلا دانلود کردم ولی یادم نیست این اسکریپت رو داره یا نه ، اگر بود چشم حتما براتون Up می کنم .... اقا امید عزیز من تونستم دانلودشون کنم,همونطوری که گفتم توی لیست هستش اما توی فایلهای دانلودی نیست.
نوشته اصلی توسط notron اقا امید عزیز من تونستم دانلودشون کنم,همونطوری که گفتم توی لیست هستش اما توی فایلهای دانلودی نیست. درود بر شما بله آقا علی توی لیست هست ولی توی فایل دانلودی نیست چرا نمیدونم.. عنوان یکیشون شبیه همونیه که شماگفتید از اونایی که اپلود کردم؟؟
مشاهده قوانین انجمن