این فایل رو نشون دادم که بدونید چه فایلی کم دارم.این مربوط به 1.7 هست اون هم نصب نشده است.
این فایل رو نشون دادم که بدونید چه فایلی کم دارم.این مربوط به 1.7 هست اون هم نصب نشده است.
ببخشید می تونین یک اموزش برامون بزارین
من مشکلم تو pache
اگه می شه یک پیدی اف یا فیلم اموزشی برامون بزارین خیلی خوش حال می شم:26::26::26::26::26:
- ابتدا پلاگین را نصب نمایید .
- فایل CameraTracker.AEX را با فایلی با همین نام در مسیر : C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files\Plug-ins\CameraTracker_1.0_CS6 جایگزین کنید .
- فایل foundry.lic را در مسیر : C:\Program Files\The Foundry کپی کنید .
- اکنون افتر افکت و پلاگین CameraTracker را اجرا کنید و گزینه activation via lic-file را انتخاب نمایید .
- فایل foundry.lic که در مسیر : C:\Program Files\The Foundry کپی کرده بودید را انتخاب کنید و بر روی دکمه Next کلیک کنید .
یه سوال دارم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
چجوری میشه یه فیلم که کیفیتش پایینه رو تراک کرد؟
سلام لطفا زود بگید camera tracker برای cs4 چجور کرکش کنم ممنون![]()
ابتدا پلاگین را نصب نمایید .
فایل CameraTracker.AEX را با فایلی با همین نام در مسیر : C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files\Plug-ins\CameraTracker_1.0_CS6 جایگزین کنید .
فایل foundry.lic را در مسیر : C:\Program Files\The Foundry کپی کنید .
اکنون افتر افکت و پلاگین CameraTracker را اجرا کنید و گزینه activation via lic-file را انتخاب نمایید .
فایل foundry.lic که در مسیر : C:\Program Files\The Foundry کپی کرده بودید را انتخاب کنید و بر روی دکمه Next کلیک کنید .
فقط یک دونه فایل axe هست که اونم تو خوده پوشه نصبی![]()
سلام.ببخشید سوالا و مشکلایی که داریم رو باید کجا بنویسیم؟
سلام
این مطلب را کامل بخوانید
http://forum.video-effects.ir/thread4272.html