تا جایی که من اطلاع دارم ادیوس 6.2 نداریم بلکه 6.02 داریم من پیشنهاد میکنم آپدیت 6.08 رو نصب کنی این ورژن سرعت پردازشش واقعا از 6.02 بیشتره
اما در مورد ویندوز تا جایی مه میدونم تو کیفیت خروجی تاثیر نمیگذاره اما نکاتی دیگه ای در موردش هست ویندوز xp فقط تا 3 گیگ رم رو میشناسه و ازش استفاده می کنه پس اگه از رم 4 استفاده کنی نباید از xp استفاده کنی چون فقط از 3 گیگ آن برای پردازش استفاده می کنه ( رم بیشتر برابر است با سرعت بیشتر )، اما ویندوز سون ، ورژن 32 بیت آن تا 4 گیگ رم رو میشناسه ولی 64 بیت آن بیشتر از 4 گیگ رو هم میشناسه و استفاده میکنه فرق دیگه نسخه 32 بیت و 64 بیت سرعت پردازششون هست که 64 بیت با سرعت بیشتری ( میشه با کمی اغراق گفت تقریبا دو برابر ) پردازش میکنه اطلاعات ؛ مثلا اگر شما 4 گیگ رم دارید اگر بر روی سیستم خودتون ویندوز 64 بیت نصب کنید نسبت به ویندوز 32 بر روی همون سیستم اطلاعات رو سریعتر پردازش میکند
در مورد استفاده از ویندوز 7 باید عرض کنم که از لحاظ گرافیک تفاوتهایی با ویندوز XP داره. شما در XP حتماً باید از گرافیک ATI برای کار کردن با ادیوس داشته باشی ولی در ویندوز7 اینطور نیست.
در مورد سرعت هم با دوست عزیزمون sinab موافقم و همچنین با فرمایشات حسین عزیز که بسیار دقیق و با حوصله به تمامی نکات در مورد رم در ویندوز توضیح دادند...
ممنون...