نوشته اصلی توسط sam_ma منم وقت نمی کنم بیام : ((((( از صبح تا شب وقتم پر هستش حالا یه چیزی آقا محسن روی صندلی داغ چیکار میکنند درود برتو دخمل خوبی؟؟؟؟ امتحانات چه خبر خوب بودند به سلامتی؟ خوب تو نبودی دیگه گفتیم آقای دلیر رو بنشونیم روی صندلی بعد وقتی تو اومدی از امتحانات تورو بنشیونیم روی صندلی افروخته!!!!!!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor درود برتو دخمل خوبی؟؟؟؟ امتحانات چه خبر خوب بودند به سلامتی؟ خوب تو نبودی دیگه گفتیم آقای دلیر رو بنشونیم روی صندلی بعد وقتی تو اومدی از امتحانات تورو بنشیونیم روی صندلی افروخته!!!!!! 20 شدم : ) دستتون درد نکنه که یه فکرم بودید
دوستان هم من و هم داداش حسین خسته ایم... البته داداش که لالا کرد... با اجازه من هم لالا کنم... شب بر شما خوش...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran دوستان هم من و هم داداش حسین خسته ایم... البته داداش که لالا کرد... با اجازه من هم لالا کنم... شب بر شما خوش... درود بر شما شب هر دوی شما خوش خوابهای خوب ببینید ....
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran دوستان هم من و هم داداش حسین خسته ایم... البته داداش که لالا کرد... با اجازه من هم لالا کنم... شب بر شما خوش... شب بخیر خوب بخوابید
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran امید جان جات واقعاً خالی بود... دوستان به جای ما ... ایشالله دفعه بد میام ، البته اگر عمری بود ...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor این عکس باشه تا فردا آقای ظریف قراره از نمایشگاه عکس بزاره ببینید کیفیت دوربینم خوب نبود ببخشید... فایل پیوست 7059 بترتیب از راست آقا شاهین- آقای ظریف- آقای یوسفی- آقای انوران- داداش حسین- آقای ذبیح حسینی معصومه خانم- بنده حقیر- فائزه خانم از بچه های جدید انجمن ماشالله !!!!!! حسین عجب قدی داره !!!!!!!! نکنه بقیه قدشون کوتاه !!!!!!
نوشته اصلی توسط omid8h دوستان به جای ما ... ایشالله دفعه بد میام ، البته اگر عمری بود ... انشالله صدو بیست ساله آقا امید بشیدددددددددددددددددددد بینظیرید زحمات شما رو هیچکسی فراموش نمیکنه...پایدار باشید
نوشته اصلی توسط omid8h ماشالله !!!!!! حسین عجب قدی داره !!!!!!!! نکنه بقیه قدشون کوتاه !!!!!! آره ماشالله ...
نوشته اصلی توسط omid8h ماشالله !!!!!! حسین عجب قدی داره !!!!!!!! نکنه بقیه قدشون کوتاه !!!!!! آره ماشالا
مشاهده قوانین انجمن