نوشته اصلی توسط minicam همینجام معصومه جون دارم حسرت میخورم که چرا نمیتونم بیام میگم اونجا شیرینی هم میدن؟ اللهی اشکالی نداره .ایشالله دفعه دیگه . ناراحت شیرینی ها نباش خودم هواشونو دارم.
نوشته اصلی توسط omid8h عیب نیست ، کی گفته دیوونگی عیبه ؟؟؟؟؟؟ خوب من فکر میکنید واسه چی این شکلکو میخوام چون خودم دیونه ام دیگه وقتی ننه دیونه باشه همه بچه هاشم مثل خودش میشن میگم کسی مسیر اشتباه تاپیک زد یا اینکه عنوان نادرست داد حذفش کنم؟؟؟؟عایا؟؟؟
نوشته اصلی توسط masoumeh اللهی اشکالی نداره .ایشالله دفعه دیگه . ناراحت شیرینی ها نباش خودم هواشونو دارم.
نوشته اصلی توسط minicam همینجام معصومه جون دارم حسرت میخورم که چرا نمیتونم بیام میگم اونجا شیرینی هم میدن؟ شیرینی من جات میخورم ننه اصلا ناراحت نباش... میگم به یاد نیلو...
سلام دوستان من dvdهای اموزش رو خریدم dvdیک پلاگین Element 3dهستش ولی نمدونم چطور نصبش کنم ممنون میشم کمکم کنین.
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran خانم عیدی پور الاخره پیداش کردینااااا.فایل پیوست 6928 من عاشق اینم یعنی به حال روز من خیلی شبیه ....
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran چرااااااااااا میخندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب می خواین شما هواشونو داشته باشید.
آره ایشالله دفه دیگه من و آقا امید با نیروی مضاعف یورش میاریم نه که دوتامون هم ترسناکیم من شیرینی میخوام نوشته اصلی توسط masoumeh اللهی اشکالی نداره .ایشالله دفعه دیگه . ناراحت شیرینی ها نباش خودم هواشونو دارم.
نوشته اصلی توسط samancilip سلام دوستان من dvdهای اموزش رو خریدم dvdیک پلاگین Element 3dهستش ولی نمدونم چطور نصبش کنم ممنون میشم کمکم کنین. دوست عزیز این رو نگاه کن... http://forum.video-effects.ir/thread1193.html
نوشته اصلی توسط masoumeh چرااااااااااا میخندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب می خواین شما هواشونو داشته باشید. نه خدایه نکرده اضافه وزن میارم... آخه خیلی چاغم... 52 کیلو...
مشاهده قوانین انجمن