ما رو سیاه نکن داداشی ما خودمون تو لوله بخاری بزرگ شدیم...خیلی هم جامون تنگ بود نوشته اصلی توسط omid8h من قبلا گفتم من دلم نمی شکنه .... شاعر میگه : احساسات تعطیل ، بوس موسم نداریم شاید واسه همینه دوسم نداری .... احساسات من تعطیله ......
نوشته اصلی توسط hosseinvfx امید جان هرجا هستی موفق باشی ممنون حسین جان ....
نوشته اصلی توسط minicam ما رو سیاه نکن داداشی ما خودمون تو لوله بخاری بزرگ شدیم...خیلی هم جامون تنگ بود سیاه !!!!!!!!!! نه !!!!!!!!!! جدی میگم هیچ موقع به فکر رابطه احساسی نیستم و نخواهم بود ، همش چرته !!!!!!! با عرض پوزش از دوستان عاشق پیشه ....
هنوز طرفو نگرفته میخواد گربه رو در حجله بکشه نوشته اصلی توسط omid8h سیاه !!!!!!!!!! نه !!!!!!!!!! جدی میگم هیچ موقع به فکر رابطه احساسی نیستم و نخواهم بود ، همش چرته !!!!!!! با عرض پوزش از دوستان عاشق پیشه ....
ای بابا آقا امید من تازه پیدات کرده بودم.ولی هر جا هستی موفق باشی
نوشته اصلی توسط minicam هنوز طرفو نگرفته میخواد گربه رو در حجله بکشه من عاشق گربه ام و به هیچ عنوان نمی کشم ...
نوشته اصلی توسط hamidbarca ای بابا آقا امید من تازه پیدات کرده بودم.ولی هر جا هستی موفق باشی من مخلصم ... عزیز دوستان دیگه حضور دارند و کمکتون می کنند ... منم سعی می کنم جسته و گریخته بیام انجمن و کاری از دستم بر اومد انجام بدم ...
نازت بشم داداشی ایشالله هر جا هستی شاد و خوش خرم باشی تقدیم به شما: دلمون برات تنگ میشه نوشته اصلی توسط omid8h من عاشق گربه ام و به هیچ عنوان نمی کشم ...
نوشته اصلی توسط minicam نازت بشم داداشی ایشالله هر جا هستی شاد و خوش خرم باشی تقدیم به شما: دلمون برات تنگ میشه ممنون .... باید به حسین بگم یه عنوان کاربری دیگه اضافه کنه به نام کاربر شرور .... اصلا منظورم شما نیستید ، اصلا !!!!!!!!!! منم همینطور ، سعی می کنم بیام یواشکی یه سر بزنم ....
امید عزیز مواظب خودت باش موفق باشی امیدوارم زودی برگردی.
مشاهده قوانین انجمن