نوشته اصلی توسط sam_ma به همه گفته بودید دیگه فقط مارو بی خبر گذاشته بودید باشه دیگه این رسمشه؟؟؟ خب این موضوع رو محسن از خیلی وقت پیش خبر داشت .... شما خودتو ناراحت نکن ....
نوشته اصلی توسط sam_ma به همه گفته بودید دیگه فقط مارو بی خبر گذاشته بودید باشه دیگه این رسمشه؟؟؟ بابا همه دوستانی هم که میدونن از فیس بوک متوجه شدن ... شما ندیده بودی ؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط minicam بچه نتایج ارشد اومده ببینید من اسمم هست یا نه ؟؟؟ البته من شرکت نکردم ، ولی امیدوارم اسم منم باشه
نوشته اصلی توسط proshot دیگه این ابزار تکنیکی مدیریتی هستش ... پس نمیگی الان یه تاپیک میزنم که آقا مجتبی .....
نوشته اصلی توسط sam_ma پس نمیگی الان یه تاپیک میزنم که آقا مجتبی ..... رمز زده ...
نوشته اصلی توسط proshot بابا همه دوستانی هم که میدونن از فیس بوک متوجه شدن ... شما ندیده بودی ؟؟؟؟ ندیده بودم آقا مجتبی قول میدم به هیچ کس نگم قول قول قول میشه بگید این رمزایی که میگید چیه
نوشته اصلی توسط sam_ma ندیده بودم آقا مجتبی قول میدم به هیچ کس نگم قول قول قول میشه بگید این رمزایی که میگید چیه رمز چی ؟؟؟؟؟ آخه
نوشته اصلی توسط sam_ma ندیده بودم آقا مجتبی قول میدم به هیچ کس نگم قول قول قول میشه بگید این رمزایی که میگید چیه برید توی کنترل پنل کاربری ، اونجا می تونید مخفی بشید .... البته واسه ما مدیران هیچ جور نمی تونید مخفی بشید
نوشته اصلی توسط omid8h رمز زده ... چی؟؟؟ رمز چی؟؟؟؟ من امروز از یه امتحان سخت با نمره کامل بیرون اومدم مغزم کشش نداره یکم توضیح بیشتر
نوشته اصلی توسط omid8h ببینید من اسمم هست یا نه ؟؟؟ البته من شرکت نکردم ، ولی امیدوارم اسم منم باشه جای بوشوگ خالی ... آخه پرتش کردم تو حیاط همسایه ...
مشاهده قوانین انجمن