نوشته اصلی توسط mohsen_dalir چی شد من آخر نفهمیدم قضیه لو رفت یا نه ؟ محسن جان خودت خبر داری که عزیز ...یادت رفته ؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط proshot داداش تو نیای کل برنامه رو کنسل میکنم ... داداش به احتمال زیاد من در حال تصویربرداری هستم :26:
نوشته اصلی توسط omid8h محسن جان خودت خبر داری که عزیز ...یادت رفته ؟؟؟؟؟ من خبر دارم داداش اینجارو نفهمیدم الان لو دادید یا نه
نوشته اصلی توسط omid8h داداش به احتمال زیاد من در حال تصویربرداری هستم :26: داداش هفت پرنده چی نمیشه . جواب نمیده ؟؟؟ پس حساب این بوشوگ رو میذارم کف دستش ... همین امشب پرتش میکنم تو حیاط همسایه ... :108:
نوشته اصلی توسط proshot واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای نه ... الان چی میخواید بگید انجام بدم اما نگید ... برم خودم رو بن کنم ؟؟؟؟!!!! :43::43::43: نه شما فقط بگید چطوری توی سایت هستید اما نیستید یعنی چراغ آنلاین بودن شما خاموشه اون قضیه بسته میشه همین جا
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir من خبر دارم داداش اینجارو نفهمیدم الان لو دادید یا نه 28 اردیبهشت آره لو رفت ، ولی اشکال نداره ، موضوع انحرافی رو همه دنبال کردند
نوشته اصلی توسط sam_ma نه شما فقط بگید چطوری توی سایت هستید اما نیستید یعنی چراغ آنلاین بودن شما خاموشه اون قضیه بسته میشه همین جا دیگه این ابزار تکنیکی مدیریتی هستش ...
نوشته اصلی توسط omid8h محسن جان خودت خبر داری که عزیز ...یادت رفته ؟؟؟؟؟ به همه گفته بودید دیگه فقط مارو بی خبر گذاشته بودید باشه دیگه این رسمشه؟؟؟
نوشته اصلی توسط proshot داداش هفت پرنده چی نمیشه . جواب نمیده ؟؟؟ پس حساب این بوشوگ رو میذارم کف دستش ... همین امشب پرتش میکنم تو حیاط همسایه ... :108: نه واسه این موضوع جواب نمیده ....آره بوشوگ کلکش کنده س .....
بچه نتایج ارشد اومده
مشاهده قوانین انجمن