نوشته اصلی توسط sam_ma یعنی شما هم میان ؟ الکا جونو آقا حسینم میان ؟؟؟خوب منو نیلوفرم میام من نه !!!!!!!! من سکرتم ، نمی تونم حضور داشته باشم ....(( از دی جی درخواست می کنم آهنگ پدر خوانده رو با ریتم شیش و هشت اجرا کنه )) به این کامنت میاد
کجا باید بریم؟ نوشته اصلی توسط sam_ma یعنی شما هم میان ؟ الکا جونو آقا حسینم میان ؟؟؟خوب منو نیلوفرم میام
نوشته اصلی توسط omid8h به نظر من اشکالی نداره بذار بدونن .... هر چی تعداد بیشتر تلفات کمتر جک بازی رو باختیم . من استعفا میدم ...
نوشته اصلی توسط proshot بله میتونه . چطور مگه ... فکری چیزی تو ذهنتون میگذره ؟؟؟ به ما هم بگید خوب ... :77::77::77: سکرته آقا : ))))
نوشته اصلی توسط omid8h من نه !!!!!!!! من سکرتم ، نمی تونم حضور داشته باشم .... (( از دی جی درخواست می کنم آهنگ پدر خوانده رو با ریتم شیش و هشت اجرا کنه )) به این کامنت میاد امید جان وظیفه اش از همه سخت تر و حیاتی تره ... بحث نخود شور و اون چیز سیاهه ... وای خدا به خیر کنه چه شود !!!!
نوشته اصلی توسط proshot امید جان وظیفه اش از همه سخت تر و حیاتی تره ... بحث نخود شور و اون چیز سیاهه ... وای خدا به خیر کنه چه شود !!!! آره .... در بازی شطرنج باید بعضی از مهره ها رو هدر کنیم .... همه ذهنشون به 28 اردیبهشت درگیر شد و داستان اصلی سر جاش هست .....
نوشته اصلی توسط sam_ma الان میرم میبینم میام به همه میگم بعععله نه به همه نه ... قلب من با باطری قلمی نیرو کار میکنه . خیلی ضعیفه ... خواهشاً لو ندید ... :77:
نوشته اصلی توسط proshot جان من علنیش نکنید و اگه میخواید بهم اطلاع رسانی کنید در پیغام خصوصی لطفا ً ... آخی نترسید من چیزی که داداشم بخواد و لو ندم لو نمیدم نیلو جون بعدا بهت پ میدم
چی شد؟ اسم نخود شور اومد؟ نوشته اصلی توسط proshot امید جان وظیفه اش از همه سخت تر و حیاتی تره ... بحث نخود شور و اون چیز سیاهه ... وای خدا به خیر کنه چه شود !!!!
نوشته اصلی توسط omid8h آره .... در بازی شطرنج باید بعضی از مهره ها رو هدر کنیم .... همه ذهنشون به 28 اردیبهشت درگیر شد و داستان اصلی سر جاش هست ..... ایول جک تاکتیک و خوب عوض کردی ... برو تو فاز 7 پرنده واقعی ...!!!
مشاهده قوانین انجمن