این تو امضائه خودتی امید؟ )))))) آقا صحنه ترسناک ندارید؟
نوشته اصلی توسط omid8h عصبانیش کردید دیگه !!!!!!! چرا واسش حرف در میارید ؟؟؟؟ الهیییییییییی من که دیگه به خاطر ایشونم که شده چیزی نمیگم اما خدایش هم خودش هم شما میدونید که به خاطر یه خانومه که اشک میریزه
نوشته اصلی توسط proshot سما خانم گردن من از مو باریک تر ... چرا تهدید میکنی ؟؟؟؟ من فقط واسه اون شخصیتی که امید گذاشته بود دست زدم ... همین و بس ... بله مجتبی جان ، شما واسه شخصیته دست زدید
نوشته اصلی توسط fery74 این تو امضائه خودتی امید؟ )))))) آقا صحنه ترسناک ندارید؟ نه خودم نیستم ، داداشیمه
نوشته اصلی توسط proshot سما خانم گردن من از مو باریک تر ... چرا تهدید میکنی ؟؟؟؟ من فقط واسه اون شخصیتی که امید گذاشته بود دست زدم ... همین و بس ... نه اختیار دارید منو تهدید !!!!
نوشته اصلی توسط sam_ma الهیییییییییی من که دیگه به خاطر ایشونم که شده چیزی نمیگم اما خدایش هم خودش هم شما میدونید که به خاطر یه خانومه که اشک میریزه اشتباه می کنید !!!!!!!! این فرد فقط برای این اشک میریزه که بهش خیانت شده ، اونم از کسانی که هم خونش هستند ....
نوشته اصلی توسط omid8h نه خودم نیستم ، داداشیمه نخیرم فامیل دور ماست
نوشته اصلی توسط sam_ma نه اختیار دارید منو تهدید !!!! والا اونجور که شما گفتید . پیش خودم گفتم الان همه خانم ها بیان تظاهرات میکنن ...!!!
نوشته اصلی توسط sam_ma نخیرم فامیل دور ماست جدی !!!!!!! پس فامیل شدیم
نوشته اصلی توسط omid8h اشتباه می کنید !!!!!!!! این فرد فقط برای این اشک میریزه که بهش خیانت شده ، اونم از کسانی که هم خونش هستند .... خون آشامه ؟؟؟ مگه خون آشاما هم بهم خیانت میکنن؟؟؟؟ (( عزیزم الهییییییییی
مشاهده قوانین انجمن