سلام آقا امید آره دیدم مشکل داره...معذرت میخوام عکساشو گذاشتم نوشته اصلی توسط omid8h خانم شریفی ، ویدئویی که گذاشتید باز نمیشه ....
نوشته اصلی توسط minicam سلام آقا امید آره دیدم مشکل داره...معذرت میخوام عکساشو گذاشتم سلام ... به آدرس زیر در افترافکت برید .... Edit>>Preferences>>Genral حالا تیک Allow Scripts to write files and access network رو بزنید و بعد اسکریپت رو اجرا کنید ....
انجام دادم آقا امید بازم فرقی نکرد نوشته اصلی توسط omid8h قسمت به آدرس زیر در افترافکت برید .... Edit>>Preferences>>Genral حالا تیک Allow Scripts to write files and access network رو بزنید و بعد اسکریپت رو اجرا کنید ....
نوشته اصلی توسط minicam انجام دادم آقا امید بازم فرقی نکرد افترافکت رو ببندید و دوباره باز کنید ببینید باز هم مشکل پا برجاست ...
بله آقا امید بازم همینجوریه نوشته اصلی توسط omid8h افترافکت رو ببندید و دوباره باز کنید ببینید باز هم مشکل پا برجاست ...
بسیار بسیار ممنون اقای هادی پور
نوشته اصلی توسط minicam بله آقا امید بازم همینجوریه خب مشکل از کامپیوتر تون هست ... کامپیوترتون رو باید عوض کنید اسکریپتی که دانلود کردید فقط یک فایل در پوشه بود ؟ تکستی همراه اسکریپت نبود ؟
چرا آقا امید یه PDF و یه فایل تکست licence نوشته اصلی توسط omid8h خب مشکل از کامپیوتر تون هست ... کامپیوترتون رو باید عوض کنید اسکریپتی که دانلود کردید فقط یک فایل در پوشه بود ؟ تکستی همراه اسکریپت نبود ؟
نوشته اصلی توسط minicam چرا آقا امید یه PDF و یه فایل تکست licence خب هر دو فایل رو کپی کنید جایی که اسکریپت رو کپی کردید ... ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ....
کپی کردم بازم مشکل حل نشد آقا امید فک کنم دیگه باید برم کامپیوترو عوض کنم ممنون از لطفتون آقا امید و یه عذرخواهی بابت اینکه خنگم و کلافتون کردم نوشته اصلی توسط omid8h خب هر دو فایل رو کپی کنید جایی که اسکریپت رو کپی کردید ... ببینید مشکلتون حل میشه یا نه ....
مشاهده قوانین انجمن