نوشته اصلی توسط Matin22 من ضد حالم :128: یعنی من اینم نیستم اصلا بابا هر کار میخواهید بکنید جدا" ضد حالید؟؟ پس فکر نمیکنم جای شما توی این انجمن باشه!! چقدرم که ضد حال خوردیم!!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor جدا" ضد حالید؟؟ پس فکر نمیکنم جای شما توی این انجمن باشه!! چقدرم که ضد حال خوردیم!! واقعا شعر اول رو بخون عبرت بگیر
آقا متین دیگه جو گیر نشو این یعنی چی ؟؟!!!
نوشته اصلی توسط saeidkiller آقا متین دیگه جو گیر نشو این یعنی چی ؟؟!!! یعنی :135: راستی این عکس خود منه ها با کمی ویرایش باحاله ؟
نوشته اصلی توسط Matin22 واقعا شعر اول رو بخون عبرت بگیر منظورتون چیه عبرت بگیرم پسرجان من 41 سالمه به اندازه کافی از زندگی درس گرفتم! شما نمیخواد بمن درس زندگی بدی!! اینو قرار نیست شما تشخیص بدید!
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor منظورتون چیه عبرت بگیرم پسرجان من 41 سالمه به اندازه کافی از زندگی درس گرفتم! شما نمیخواد بمن درس زندگی بدی!! اینو قرار نیست شما تشخیص بدید! مگه به سن و ساله به عقله :43:
نوشته اصلی توسط Matin22 یعنی :135: راستی این عکس خود منه ها با کمی ویرایش باحاله ؟ کدم عکس ؟ عکس پروفایلت ؟
نوشته اصلی توسط saeidkiller کدم عکس ؟ عکس پروفایلت ؟ نه پس اون شیطانه ؟؟؟!!!! :43:
(مگه به سن و ساله ) آقا متین لطفا مودب باشید
نوشته اصلی توسط Matin22 نه پس اون شیطانه ؟؟؟!!!! :43: عزیزم این که شخصیت final fantasy هست !!!!
مشاهده قوانین انجمن