حالا که نمیشه افکتا رو دید پس چطوری باید کارکردشو متوجه شیم؟ فقط با تجربه؟
نوشته اصلی توسط saeidkiller ببخشید که من جواب میدم اما من پریمیر cc رو دقیقا روی ویندوز سون پروفشنال دارم ممنون دوست عزیز، فردا قصد دارم یه نسخه دیگشو نصب کنم شاید مشکل حل بشه
نوشته اصلی توسط malihe5 حالا که نمیشه افکتا رو دید پس چطوری باید کارکردشو متوجه شیم؟ فقط با تجربه؟ تجربه و اسم افکتها مشخص می کنه چه کاری انجام میده ... فقط نیاز هست یه ذره زبان انگلیسی بلد باشید ....
نوشته اصلی توسط malihe5 ممنون دوست عزیز، فردا قصد دارم یه نسخه دیگشو نصب کنم شاید مشکل حل بشه شاید به نظرتون ساده باشه اما این ارور برای من هم بعضی مواقع میاد اما با run as adminsrator اجرا میشه ! یه امتحانی بکنید
نوشته اصلی توسط saeidkiller شاید به نظرتون ساده باشه اما این ارور برای من هم بعضی مواقع میاد اما با run as adminsrator اجرا میشه ! یه امتحانی بکنید ممنونم دوستم، انجام دادم نشد، جالبه که پریمیر سی اس 6 هم باز میکنه و مشکل نداره ،فقط با نسخه سی سی مشکل داره. بهر حال ممنونم ازت
نوشته اصلی توسط malihe5 ممنونم دوستم، انجام دادم نشد، جالبه که پریمیر سی اس 6 هم باز میکنه و مشکل نداره ،فقط با نسخه سی سی مشکل داره. بهر حال ممنونم ازت خواهش میکنم کاری نکردم
نوشته اصلی توسط malihe5 ممنونم دوستم، انجام دادم نشد، جالبه که پریمیر سی اس 6 هم باز میکنه و مشکل نداره ،فقط با نسخه سی سی مشکل داره. بهر حال ممنونم ازت شما Cs6 رو نصب کردید و مشکل نداشت ؟؟؟؟؟؟؟ اگر نصب کردید و مشکل نداشته مشکل از سورس شماست ....
نوشته اصلی توسط omid8h شما Cs6 رو نصب کردید و مشکل نداشت ؟؟؟؟؟؟؟ اگر نصب کردید و مشکل نداشته مشکل از سورس شماست .... سورس چی؟
نوشته اصلی توسط malihe5 سورس چی؟ ببخشید مثه اینکه خارجی نوشتم .... منظورم اینه که شما مشکل از نرم افزار پریمیر cc هست و شما باید از جایی دیگه ای تهیه کنید این ورژن رو .... شما از انجمن دانلود کردید ؟؟؟؟؟؟
راهی وجود داره تا تنظیماتیکه تو پریمیر انجام دادیمو ریست کنیم و به حالت اولیه برگردونیم؟
مشاهده قوانین انجمن