نوشته اصلی توسط mohsen_dalir کسی حریفت نمیشه بی فایدس ای وای محسن جان یکم اصرار میکردی داشتم میگفتم داداش ...... حیف شد خودت نخواستی بگم . من کم مونده بود بگم ......
نوشته اصلی توسط minicam اینم شما و جی ال ایکس [آپارات فقط 5 کلمه آخری]mJ7Fp[/آپارات فقط 5 کلمه آخری] خوب بود کلی خندیدیم ...
نوشته اصلی توسط minicam اینم شما و جی ال ایکس [آپارات فقط 5 کلمه آخری]mJ7Fp[/آپارات فقط 5 کلمه آخری] تبلیغاتمون رو هم ساختن ........
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor بابا اینقد این محسن بچمو اذیت نکنید تو پیغام خصوصی بهش بگین راز نگهداره .. بحث راز نیستش که . بحث اینه که کیف داره ما داداشا میدونیم بقیه نمیدونن ...
شب همگی ب خیرو خشی
______________________________________________ ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ______________________________________________
نوشته اصلی توسط proshot بحث راز نیستش که . بحث اینه که کیف داره ما داداشا میدونیم بقیه نمیدونن ... منم میدونم که !تازه ولی محسن هم داداشتونه حالا جز شما چهار تا دلتون نیست ...داداش ماهان هم خبر نداره
نوشته اصلی توسط proshot ای وای محسن جان یکم اصرار میکردی داشتم میگفتم داداش ...... حیف شد خودت نخواستی بگم . من کم مونده بود بگم ...... حرفمو پس میگیرم بگو
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor منم میدونم که !تازه ولی محسن هم داداشتونه حالا جز شما چهار تا دلتون نیست ...داداش ماهان هم خبر نداره چرا ماهانم دالتونه . پس بهش گفتیم ...
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir حرفمو پس میگیرم بگو داداش باید دوباره چند روز بپرسید تا بگیم ... اخه ما دالتونا اینجوری هستیم . اگه از یه چیز سرد بشیم دوباره باید سعی کنید . الانم من از گفتن سرد شدم ... ای وای پس چرا این 28 اردیبهشت نمیرسه ...
نوشته اصلی توسط shahin_hich شب همگی ب خیرو خشی داداش دمت گرم با این عکس یه آرامش خوبی بهم دادی ... شبت بخیر شاهین جان ... خوب بخوابی ...
مشاهده قوانین انجمن