بچه ها منم باید برم یه کاری پیش اومده برام معذرت میخوام شب همگی بخیر
نوشته اصلی توسط minicam ایشالله همگی تشریف بیارین یزد...منزل ما...انواع شیرینی یزدی میل بفرمایین ممنون ........ یزد نیومدم تا به حال ....... من خودم بچه کویرم ولی یزد میگن عالیه ..... خدا قسمت کنه بیام یزد رو ببینم ........
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor من فدای اون غصه خوردنت بشم الههههههههههی ننه قربونش بره قهر نکن اشکالی نداره دخملم داداشاتن بزرگترن ...ها قربونش ...من دل ندارم ها فدات شم الکا جون فقط به خاطر شما
نوشته اصلی توسط minicam ایشالله همگی تشریف بیارین یزد...منزل ما...انواع شیرینی یزدی میل بفرمایین بچه ها خانم شریفی دعوت کرد بریم یزد خیلی خوبه:d
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor بچه ها خانم شریفی دعوت کرد بریم یزد خیلی خوبه:d همگی با هم که نمیشه به چند گروه تقسیم شید
ویرایش توسط mohsen_dalir : 04-29-14 در ساعت 19:15
نوشته اصلی توسط mohsen_dalir همگی با هم که نمیشه به به چند گروه تقسیم شید درود بر روی ماهت ننه خوبی آقا محسن آره خوب چند گروه میشیم یه بارکی میریم یزد خوبه دیگه عادلانه است
درود بر همگان حالتان خوب است؟! چشمهایتان بدون سوزش است؟
واقعا ممنون از این همه توجه :|
نوشته اصلی توسط fery74 واقعا ممنون از این همه توجه :| دوست عزیز خوب دیر اومدی همه رفتن دیگه ...
نوشته اصلی توسط fery74 واقعا ممنون از این همه توجه :| چی شده عزیز ؟؟؟؟؟؟ کی توجه نکرده ؟؟؟؟؟؟
مشاهده قوانین انجمن