نوشته اصلی توسط omid8h خواهش می کنم دوست عزیز .... منم به نوبه خودم از تمام اساتید تشکر می کنم .... شکسته نفسی میکنید آقا امید شما که استاد بنده هستید این چه حرفیه...
گفتم که 6 سالمه نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ننه این چه حرفیه اول پسرامو دوماد میکنم بعد میرم سراغ دخترا کمسن ترن دیگه سما ننه چند سالته مگه نیلوفر تو چند سالته ؟؟؟
نوشته اصلی توسط minicam امیدخان شما که تاج سرین لطف دارید .... اخه همه خانم هستند .....
نوشته اصلی توسط sam_ma نه آقا امید شما داداشمونی کار کن پول بده الکا جون دستش باشه دخمل زیاد داره لازمش میشه خسته نباشید !!!!!!!! پولم کجا بود دخترا خودشون کار کنند ...
نوشته اصلی توسط faeze2310 پس مثه همیم...منم به شددددت شیرینی خوورم) خووشوقتم...منم فائزم...پس با این حساب منم دختر الکا جونمممم دخترام ماشالله به همه دخترا و پسرام خدااااااااااااا من چقد خوشحالم که این همه بچه دارم ... چقد خوب...
نوشته اصلی توسط proshot داداش منم اومدم . قضیه چیه . کی کی و گرفته ... حسین با کی ازدواج کرده . یعنی دالتون ها سه تا میشن . نه خدا ما بدون هم نمیتونیم امید ...... مبارک باشه آقا مجتبی شیرینی کی میدید
نوشته اصلی توسط omid8h خسته نباشید !!!!!!!! پولم کجا بود دخترا خودشون کار کنند ... دخترا باید خانومی نکنن نه کار
نوشته اصلی توسط proshot داداش منم اومدم . قضیه چیه . کی کی و گرفته ... حسین با کی ازدواج کرده . یعنی دالتون ها سه تا میشن . نه خدا ما بدون هم نمیتونیم امید ...... من مخلصم داداش .... هیچ موقع منو تنها نذار .... با تو عمری بی تو هرگز .... والا من نمی دونم این خانم عیدی پور دامادش کرده .... من بی خبرم ....
نوشته اصلی توسط faeze2310 حس غریب چرا؟ شمام میتونی دومااد شی! چشم سعی می کنم تا ماه آینده داماد شم ولی شیرینی نمیدم ....
ا...چقد عالی آقا مجتبی هم اومدن...فقط موندن مدیر اصلی دیگه...
مشاهده قوانین انجمن