نوشته اصلی توسط omid8h خسته نباشید !!!!!!!! پولم کجا بود دخترا خودشون کار کنند ... دخترا باید خانومی نکنن نه کار
نوشته اصلی توسط faeze2310 دخترا باید خانومی نکنن نه کار توی این دور و زمونه خانم و آقا نداره !!!!!! همه باید کار کنند ....
نوشته اصلی توسط omid8h توی این دور و زمونه خانم و آقا نداره !!!!!! همه باید کار کنند .... صد البته..مزاح بود
نوشته اصلی توسط omid8h توی این دور و زمونه خانم و آقا نداره !!!!!! همه باید کار کنند .... دارهااااا!!!! حالا اگه میخوای ندی نده داداش ، از داداش مجتبی بگیر الکا جون
نوشته اصلی توسط sam_ma دارهااااا!!!! حالا اگه میخوای ندی نده داداش ، از داداش مجتبی بگیر الکا جون فعلا بازار خرابه ، براداران دالتون قرار 28 اردیبهشت یه بانک درست درمون بزنیم اگر شد چشم ، شما که همین الان نمی خوای عروس شی ....
نوشته اصلی توسط omid8h فعلا بازار خرابه ، براداران دالتون قرار 28 اردیبهشت یه بانک درست درمون بزنیم اگر شد چشم ، شما که همین الان نمی خوای عروس شی .... اوا من مگه آبجیای بزرگتر نیستن، من فعلا میخوام درس بخونم اوهوم
نوشته اصلی توسط sam_ma اوا من مگه آبجیای بزرگتر نیستن، من فعلا میخوام درس بخونم اوهوم چرا هستند ولی فعلا علاقه ای نشون ندادند ....
مشاهده قوانین انجمن