برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 13 از 13
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    دوست عزیز همونطور که گفتم 25 فریم بر ثانیه استاندارد پخش تلوزیونی ایران هستش. در ضمن گاهاً شما برای ساخت مستند نیاز به فریم ریتهای بالاتری هم نیاز دارید که این کار با دوربین های خاصی همچون FS700 امکان پذیر می شه.
    و در مورد کشیدگی منظورتون چیه؟؟؟ من چونین مشکلی ندیدم. شاید بخاطر سرعت شاتر پائین باشه. کمی سرعت شاترتون رو افزایش بدین و به نصبت به اون دیافراگمتون رو بازتر کنید.
    شاید این کتاب کمکتون کنه:

http://www.video-effects.ir/?p=4353
    موفق باشید...
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran نمایش پست ها
    دوست عزیز استانداردها رو باید رعایت کنی. شاهین عزیز به نکته ای اشاره کرد که من زیاد باهاش موافق نیستم. 25 فریم برای پخش تلویزیون ایران مناسبتره. در حال حاظر هم اگر اشتباه نکنم پخش برنامه های تلوزیون ایران DVcam هستش که همون 720 هم کفایت می کنه.
    تعداد فریم بیشتر دلیل بر بهبود تصویر نیست دوست عزیز. همونطور که میزان بالای پیکسل تصویر همیشه دلیل بر برتری تصویر نیست.
    کاملا موافقم گاهی یه ویدیو sd بخاطر نور پردازی صحیح و وایت بالانس درست و سرعت شاتر مناسب کیفیت و وضوح بالا تری نسبت به یه تصویر فول اچ دی داره واقعا اینو تجربه کردم
    ضمنا از کلمه تصویر برداری به جای فیلم برداری استفاده کنید چون واقعا تو دوربین شما فیلمی وجود نداره و تصاویر دیجیتال هستند

میشه یه راهنمایی در مورد نسبت ابعاد بکنید ؟ ۱۶:۹ و یا ۳:۲ و ... برای شروع تصویربرداری باید چطور تنظیم بشه و آیا مهمه ؟
    ویرایش توسط Hadi70d : 04-29-14 در ساعت 08:59

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12