سلام خدمت خانم عیدی پور عزیز
خانمی این پلاگین تو فتوشاپ 32 بیت میشینه یعنی موقع نصب اونجایی که هم stand alone نصب میشه و هم plugins که البته این گزینه رو باز کنید و بصورت دستی ادرس فتوشاپی که داخلprogramfile86 هست رو بدید و نصب کنید اونوقت داخل منوی پلاگین فتوشاپ
32 بیتی شما این پلاگین دیده میشه البته روی دسک تاپ هم بصورت stanalone یا همون برنامه مستقل هستش
موفق باشید
درود خانم مافی سپاس از شما والله من 64 بیته فتوشاپم ولی 32 بیت باز نمیشه فقط یه آیکن خالیه!!!!؟؟
درود خانم مافی سپاس از شما والله من 64 بیته فتوشاپم ولی 32 بیت باز نمیشه فقط یه آیکن خالیه!!!!؟؟
خانمی مگه adobe collection نصب نکردید موقع نصب هم اجازه 32 و 64 رو بهمون میده احتمالا تیک 32 رو برداشتید فقط 64 نصب کردید حالا میتونید جدا نصب کنید یا کاکشن رو repair کنید تا 32 هم اضافه شه حتی 32 یه نسخه دیگه رو هم میتونید نصب کنید
ندا جان دست گل شما درد نکنه خیلی اموزشهای خوبی میزاری تو سایت
روسفیدمون کردی من که شرمندم اینقدر سرم شلوغه اصلا فرصت نمیکنم که مطلبی هر چند کوتاه تو انجمن بزارم
فعالییت شما خانمها رو میبینم خوشحال میشم
ارزوی موفقیت روزافزون دارم برات
ندا جان دست گل شما درد نکنه خیلی اموزشهای خوبی میزاری تو سایت
روسفیدمون کردی من که شرمندم اینقدر سرم شلوغه اصلا فرصت نمیکنم که مطلبی هر چند کوتاه تو انجمن بزارم
فعالییت شما خانمها رو میبینم خوشحال میشم
ارزوی موفقیت روزافزون دارم برات
خواهش ميكنم دوست عزيز ممنون از لطف شمانظرات شما باعث خوشحالي ما ميشه اميدوارم موفق و سربلند باشيد