برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

مشاهده : 3082 , پاسخ ها : 13
موضوع: کار من(نقاشی با فتوشاپ)

zabihhosseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    8401
    تشکر و درود فراوان از شما

Dayan
    با سلام خدمت دوست عزیزم.

امیدوارم حالت خوب باشه. کار خوبی شده ولی برای بهتر شدن کار می تونی روی جزئیات بیشتر کار کنی، مثلاً چین های مانتو رو نمایان کنی، خط های روی انگشتان، سایه روشن های موی سر فرو رفتگی و برآمدگی های صورت.

گوشه های کاراکتر خیلی تیز شده؛ احتمالاً با ابزار Pen Tool این کار رو انجام دادید میتونید کمی گوشه ها رو نرم کنید تا بهتر و شکیل تر بشه. جزئیاتی (چین های شال سر و شلوار جین) که خودتون روی عکس قرار دادید فک کنم با ابزار Brush Tool هستش، برای بهتر شدن جزئیات می تونید جزئیات رو در لایه ای جداگانه قرار دهید و برای اون لایه سایه و برجستگی رو فعال کنی و با لایه ها بازی کنی. فک کنم خیلی بهتر بشه.

موفق و سربلند باشید.

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    خیلی خوبه
    کاش یکم سایه میدادید بهش تا طبیعی تر بشه مانتوش اشکال داره باید پشتش بسته باشه اگه کاراکترتون فانتزیه بهتر بود چشماش بیشتر فانتزی باشه و به نظر منم یکمی تناسباتش اشکال داره
    در کل آفرین بیشتر تلاش کنید تا موفق تر بشید

vahid mostaghim آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    7440
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نمایش پست ها
    نه به اون صورت...منظورم طرح کلی بدن انسانهاست مثلا یه مرد چاق در چه قسمتهایی چاق هست و اگه قراره اغراقی توی

شخصیتش باشه درست انجام بشه مثلا حالت خطوط نرم تر باشه ...مثلا اینجا برخورد خطوط خشک و تصنعی شده

حتی با وجودی که کارکتر شما فانتزی هست تخت نشون میده .نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Dayan نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوست عزیزم.

امیدوارم حالت خوب باشه. کار خوبی شده ولی برای بهتر شدن کار می تونی روی جزئیات بیشتر کار کنی، مثلاً چین های مانتو رو نمایان کنی، خط های روی انگشتان، سایه روشن های موی سر فرو رفتگی و برآمدگی های صورت.

گوشه های کاراکتر خیلی تیز شده؛ احتمالاً با ابزار Pen Tool این کار رو انجام دادید میتونید کمی گوشه ها رو نرم کنید تا بهتر و شکیل تر بشه. جزئیاتی (چین های شال سر و شلوار جین) که خودتون روی عکس قرار دادید فک کنم با ابزار Brush Tool هستش، برای بهتر شدن جزئیات می تونید جزئیات رو در لایه ای جداگانه قرار دهید و برای اون لایه سایه و برجستگی رو فعال کنی و با لایه ها بازی کنی. فک کنم خیلی بهتر بشه.

موفق و سربلند باشید.
    اولا اولین کار شماس دست درد نکن ولی چیزایی رو که خانم عیدی پور ودایان گفتند رو برای اینکه بگی کار تمام شده است رو باید انجام بدی .
    اینم من به صحبتهای دوستان اضافه میکنم که باید چشم چپ رو یه ذره کوچیک و یه ذره هم روتیت میکردی که زاویه دید نصبت به کارکتر درستر میشد .
    زبیه جان این کارهایی که دوستان گفتن رو انجام بده بعد فایل جدید بزار
    برای کسی که اولین کارش هست عالی
    ????? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ?? ?? ??? ?????? .

?? ??? ?? ??? ??? ????? ??? ?? ?? ????? ??????? ???? ??? !

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12