با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و مدیران محترم
آقا توی پریمیر سی سی یا سی اس 6 میشه رندر تحت شبکه انجام داد ؟ بصورت شبکه رندر کنیم یا خیر
دوستان کسی میدونه این افکت color difference key که از زیر مجموعه های keyingهست بصورت پیش فرض تو پریمیر هست یا باید نصب بشه؟اگر نصبیدن داره لینکشو کسی داشت بده ممنون میشم. اگر بصورت پیشفرض هست .چی شده که من تو پریمیر سی سی ندارمش؟
سلام میشه کمکم کنید
من پریمیر cs4 دارم تا حالا چندین بار نصب کرده بودم و استفاده میکردماما الان که نصب میکنم دیگه گزینه ی export رو ندارم
البته من قبلا هم خود پریمیرم export نمی گرفت وقتی روی گزینش میزدم Adobe Media Encoder CS4 باز میشدو این برام خروجی میگرفت الان توی کامپیوترم سرچ کردم مثل اینکه پاک شده اما به سختی از اینترنت پیداش کردمو دانلود کردم ولی بازم وقتی گزینه export رو ندارم نمیتونم ازش استفاده کنم
نمی دونم این چه بلایی سر کامپیوتر اومده این چندمین نرم افزاره که توی نصبش به مشکل برخوردم
![]()
آقا امید من هرچی ctrl+m میزنم هیچی نمیاد
باید ویندوزمو عوض کنم؟ آخه از وقتی ویندوزم عوض کردم من توی نصبا به مشکل برخوردم![]()
واقعیت امر من با Cs4 کار نکردم ولی باید با Ctrl + M پنجره Export باز بشه ....
ویندوزتون 64 بیتی هست یا 32 ؟
همه وقتی ویندوز عوض می کنن همین مشکل رو دارند من شاید بیش از 100 بار پلاگین المنت رو نصب کردم و همیشه هم باهاش مشکل داشتم ... و با هزار زحمت و خواهش و التماس نصب شدند ....
همه این درگیری رو دارند ....
شما تست کردید روی اوکی کلیک کنید چه اتفاقی می افته ؟