برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 45 از 148 نخستنخست ... 3543444546475595145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 441 به 450 از 1480

مشاهده : 255695 , پاسخ ها : 1479
موضوع: سوالات شما در مورد نرم افزار پريمير

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein2x نمایش پست ها
    اون عکسایی که گذاشتم تصویر خواننده تغییر میکرد اما این پلاگینی که شما معرفی کردین رنگ کل رو تغغیر میکنه مثلاً رنگ رو Cold میکنه.
    فکر کنم اشتباه گفتم.پلایگن dot pixel البته اگه منظورتون از اون عکس ها اینه که تصویر حالت پیکسل پیکسل بشه فکر کنم با این پلاگین بتونید حالا اینم یه تست بزنید شاید شد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein2x نمایش پست ها
    بازهم صفحه مشکی و...
    دوست عزیز اگر براتون امکان داره مراحلی رو که انجام میدید به صورت یک ویدئو ضبط کنید و بذارید اینجا تا شاید بتونیم مشکل شما رو پیدا کنیم ...

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و مدیران محترم
    آقا توی پریمیر سی سی یا سی اس 6 میشه رندر تحت شبکه انجام داد ؟ بصورت شبکه رندر کنیم یا خیر

amir6417 آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    386
    دوستان کسی میدونه این افکت color difference key که از زیر مجموعه های keyingهست بصورت پیش فرض تو پریمیر هست یا باید نصب بشه؟اگر نصبیدن داره لینکشو کسی داشت بده ممنون میشم. اگر بصورت پیشفرض هست .چی شده که من تو پریمیر سی سی ندارمش؟

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    سلام میشه کمکم کنید
    من پریمیر cs4 دارم تا حالا چندین بار نصب کرده بودم و استفاده میکردماما الان که نصب میکنم دیگه گزینه ی export رو ندارم
    البته من قبلا هم خود پریمیرم export نمی گرفت وقتی روی گزینش میزدم Adobe Media Encoder CS4 باز میشدو این برام خروجی میگرفت الان توی کامپیوترم سرچ کردم مثل اینکه پاک شده اما به سختی از اینترنت پیداش کردمو دانلود کردم ولی بازم وقتی گزینه export رو ندارم نمیتونم ازش استفاده کنم
    نمی دونم این چه بلایی سر کامپیوتر اومده این چندمین نرم افزاره که توی نصبش به مشکل برخوردم
    نام: export.jpg نمایش: 92 اندازه: 280.8 کیلو بایت

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenfk نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و مدیران محترم
    آقا توی پریمیر سی سی یا سی اس 6 میشه رندر تحت شبکه انجام داد ؟ بصورت شبکه رندر کنیم یا خیر
    تست نکردم دوست عزیز ....
    ولی شما می تونید پروژه رو از سیستمی به سیتم دیگه ای انتقال بدید ....

نقل قول نوشته اصلی توسط amir6417 نمایش پست ها
    دوستان کسی میدونه این افکت color difference key که از زیر مجموعه های keyingهست بصورت پیش فرض تو پریمیر هست یا باید نصب بشه؟اگر نصبیدن داره لینکشو کسی داشت بده ممنون میشم. اگر بصورت پیشفرض هست .چی شده که من تو پریمیر سی سی ندارمش؟
    دسترسی به سیستم ندارم ، فردا اول وقت جواب شما رو میدم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    سلام میشه کمکم کنید
    من پریمیر cs4 دارم تا حالا چندین بار نصب کرده بودم و استفاده میکردماما الان که نصب میکنم دیگه گزینه ی export رو ندارم
    البته من قبلا هم خود پریمیرم export نمی گرفت وقتی روی گزینش میزدم Adobe Media Encoder CS4 باز میشدو این برام خروجی میگرفت الان توی کامپیوترم سرچ کردم مثل اینکه پاک شده اما به سختی از اینترنت پیداش کردمو دانلود کردم ولی بازم وقتی گزینه export رو ندارم نمیتونم ازش استفاده کنم
    نمی دونم این چه بلایی سر کامپیوتر اومده این چندمین نرم افزاره که توی نصبش به مشکل برخوردم
    نام: export.jpg نمایش: 92 اندازه: 280.8 کیلو بایت
    دوست عزیز شما روی Sequence مورد نظر کلیک کن و بعد Ctrl + M رو بزن ببینید باز هم گزینه Export هست یا نه ....
    اگر نبود احتمالا مشکل از کرک یا از ویندوزتون هست ...

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    آقا امید من هرچی ctrl+m میزنم هیچی نمیاد
    باید ویندوزمو عوض کنم؟ آخه از وقتی ویندوزم عوض کردم من توی نصبا به مشکل برخوردم

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    آقا امید من هرچی ctrl+m میزنم هیچی نمیاد
    باید ویندوزمو عوض کنم؟ آخه از وقتی ویندوزم عوض کردم من توی نصبا به مشکل برخوردم
    واقعیت امر من با Cs4 کار نکردم ولی باید با Ctrl + M پنجره Export باز بشه ....
    ویندوزتون 64 بیتی هست یا 32 ؟
    همه وقتی ویندوز عوض می کنن همین مشکل رو دارند من شاید بیش از 100 بار پلاگین المنت رو نصب کردم و همیشه هم باهاش مشکل داشتم ... و با هزار زحمت و خواهش و التماس نصب شدند ....
    همه این درگیری رو دارند ....
    شما تست کردید روی اوکی کلیک کنید چه اتفاقی می افته ؟

صفحه 45 از 148 نخستنخست ... 3543444546475595145 ... آخرینآخرین