اگر حالت سه بعدي به لوگو بديد بهتر ميشه به همراه افكتهاي زيبا اون متن production هم افكتي كه بهش داديد زياده يه مقدار تغييرش بديد
اگر حالت سه بعدي به لوگو بديد بهتر ميشه به همراه افكتهاي زيبا اون متن production هم افكتي كه بهش داديد زياده يه مقدار تغييرش بديد
دوست من لگو کار کردن یه سری قواعد داره که مربوط به رعایت اصول گرافیک میشه ،من در مورد اجرایی که کردی صحبت نمیکنم چون میدونم حد اکثر توانت رو به کار بردی ولی خوبه در مورد اصول طراحی نشان یا آرم بیشتر تحقیق و مطالعه کنی تا خروجی بهتری داشته باشی.
با solid ساختید؟
یعنی با افتر دارید لوگو میسازید؟؟
برادر من خب وقتی فتوشاپ هست این دیگه چه کاریه؟؟
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
دوستان در واقع اونچه که تو ذهنم بود این ویدئو شده لطفا ببینید
http://uplod.ir/1okin0wd3wlf/Sequence_01.mp4.htm
خوب عزیز ولی خب باید بیشتر رو خو لوگو کار کنی که در آینده پیشمون نشی...
این ویدئو هم خوب بود ولی پس زمینه ش جالب نبود و اگه نور ها روی محو x مخالف هم حرکت میکردند هم زیبا تر میشد..
در کل برای خودت میگیم عزیز..یه لوگویی بساز که اگه انشاالله به عنوان یک موزیک ویدئو ساز خوب شناخته شدی پشیمون نشی که چرا یه لوگوی
بهتر و حرفه ای تر نداشتم...و اگه اون زمان لوگوت رو عوض کنی که دیگه ته ضایه بازیه...
موفق باشید..
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
به نظر من لوگو نیست.
یک عکس درست کردی.
به عنوان مثال نمیتونی در ویدیو در گوشه های قاب استفاده کنی.
اگه میخوای با تکست لوگو درست کنی به نظرم باید بیشتر کار کنی تا جالب بشه .
ولی برای شما که تازه شروع کردین خوبه![]()
راستش زیاد در مورد لوگو چیزی نمی دونم. فقط در حد کوتاهی که به رشته ام مربوط بود گرافیک و تایپوگرافی خوندم. ولیکن تا به اونجایی که می دونم یه لوگو باید گویای مطالبی باشه که مربوط به نوع کار شما، نوع گروه و از اینجور چیزا باشه.
این کتاب رو مطالعه کنید. می تونه کمکتون کنه.
این کتاب خط در گرافیک رشته ی گرافیکه که در فصل پنجم یه اشاراتی به لوگو و تایپوگرافی داره.
سلام اگه یه کاری میکردید اول اسم خودتون هم نسبت به اول اسم میلاد بیشتر روش توجه میشد بهتر بود شما حتی حرف امو دورشو سفید کردید و حرف زد رو تیره کلا زیاد معلوم نیست