نوشته اصلی توسط Elka Eydipor گمون کنم جدی گرفت قضیه رو بابا ول کنه مو رو!!!
نوشته اصلی توسط omid8h هر کسی سلیقه ای داره دوست عزیز ... شما شاید ساسی مانکن دوست داشته باشی من تتلو و یا جواد یساری .... قربونت امید جون من قصده تو هین به سلیقه نداشتم شوخی کردم که شاید نباید می کردم نه باو ساسی ام یه جور ولی خوبیش اینه که استقلالیه
نوشته اصلی توسط fery74 قربونت امید جون من قصده تو هین به سلیقه نداشتم شوخی کردم که شاید نباید می کردم نه باو ساسی ام یه جور ولی خوبیش اینه که استقلالیه به به ، من پرسپولیسیم بدجور می دونم شوخی بود ...
نوشته اصلی توسط omid8h به به ، من پرسپولیسیم بدجور می دونم شوخی بود ...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor خانم عیدی پور این چیه الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرچم آمریکا واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی هم آبی هم قرمز
نوشته اصلی توسط omid8h خانم عیدی پور این چیه الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرچم آمریکا واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه پرچم پرسپولیس نیست الان چکنم همین یه پرچمه!!!من یه زمانی دبستان تا دبیرستان طرفدار پرو پا قرص پرسپولیس بودم بعدش دیگه ..طرفدار هیچ تیمی نیستم و نبودم الان فقط گاهی دوررا دور اگه نفت مسجدسلیمان پیشرفتی داشته باشه خوشحال میشم همین ...وگرنه اصلا فوتبال دوست ندارم
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor آخه پرچم پرسپولیس نیست الان چکنم همین یه پرچمه!!!من یه زمانی دبستان تا دبیرستان طرفدار پرو پا قرص پرسپولیس بودم بعدش دیگه ..طرفدار هیچ تیمی نیستم و نبودم الان فقط گاهی دوررا دور اگه نفت مسجدسلیمان پیشرفتی داشته باشه خوشحال میشم همین ...وگرنه اصلا فوتبال دوست ندارم فقط پرسپولیس و دگر هیچ ....
آبـــــیـــــــتـــــــــ ه تاج آسیا استقلال
نوشته اصلی توسط omid8h فقط پرسپولیس و دگر هیچ .... بله درسته منچستر یونایتد ایران... ولی فقط گینه بیسائو...
مشاهده قوانین انجمن