نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه.... پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد
نوشته اصلی توسط meysamo پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد بنده ی خدا دارم خودم رو گول می زنم که سر حالم وگرنه از تو داغون تر خودمم
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran بنده ی خدا دارم خودم رو گول می زنم که سر حالم وگرنه از تو داغون تر خودمم اینجوری که فکر میکنی نیست داداش محمد...
نوشته اصلی توسط meysamo اینجوری که فکر میکنی نیست داداش محمد... چطور مگه دوست من؟؟؟!!!
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran چطور مگه دوست من؟؟؟!!! بیخیال داداش.... قابل توصیف نیست... بیا شاد باشیم... علکی...
نوشته اصلی توسط meysamo بیخیال داداش.... قابل توصیف نیست... بیا شاد باشیم... علکی... دنیا همینه... خوشی هاش زود تموم می شه... تلخیاش قلب آدم رو می سوزونه و داغش تا ابد می مونه... شاد باشیم بهتره...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran دنیا همینه... خوشی هاش زود تموم می شه... تلخیاش قلب آدم رو می سوزونه و داغش تا ابد می مونه... شاد باشیم بهتره... آره داداش.... همه از خاکیم دوباره بر خاکیم...
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه.... ممنون.ایشالا کیف شما هم همیشه کوک باشه
______________________________________________ ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ______________________________________________
سلام به همگی یه سوال فنی داشتم از دوستان
نوشته اصلی توسط meysamo پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد خدا نکنه مشکلی داشته باشی داداش.چی شده قربونت برم؟
مشاهده قوانین انجمن