برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 398 از 634 نخستنخست ... 298348388396397398399400408448498 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,971 به 3,980 از 6334

مشاهده : 1029559 , پاسخ ها : 6333
موضوع: چت روم انجمن

آقا من یه سوال دارم چیکارباید بکنبم تاستاره های آواتارمون زردبشه؟؟؟پست بزاریم؟؟؟ازمون تشکربشه؟؟؟تشکربکنیم از کسی؟؟؟توهرچی یه نظری بدیم؟؟؟شده سوال برام آخه!!!

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghost65 نمایش پست ها
    آقا من یه سوال دارم چیکارباید بکنبم تاستاره های آواتارمون زردبشه؟؟؟پست بزاریم؟؟؟ازمون تشکربشه؟؟؟تشکربکنیم از کسی؟؟؟توهرچی یه نظری بدیم؟؟؟شده سوال برام آخه!!!
    درود بر شما دوست گرامی اینو فقط اول خدا میدونه بعد آقای هادی پور هیچ کدوم نمیدونیم تازه این مثالی که

آقا یاشار زدن از روی حدسیاته! فقط خدا میدونه...

نقل قول نوشته اصلی توسط elka eydipor نمایش پست ها
    درود بر شما این یعنی چی؟؟؟؟ آقای سکوت شب این چه ربطی به مسئولین سایت داره؟؟این جملاتی که به کار

بردید خودشون جونشون بالا بیاد یعنی چی؟؟ ببخشید شما تاپیک هایی که آقای هادی پور زحمت میکشن

میزارن رو مشاهده کردید یا حتی آقا امید و دیگر بزرگان سایت رو؟؟ خیلی دور بر ندارید!!!!!

کسی ممکنه نبینه... بعدم بسته به علایق داره یکی ممکنه اون آموزشو دوست نداشته

باشه یا خودش قبلا دانلود کرده باشه.. شما ببینید که هر تاپیکی چقد بازدید کننده داره نهایتا" پنج

یا ده نفر میان تشکر میکنن .. مقصر مسئولین نیستن که!
    آقا با عرض سلام . اولندش من یه ذره حالم بد بود قبول دارم خیلی خیلی بد حرف زدم ، از تک تک دوستان عذر خواهم و هر چی بگید حقمه.
    خانوم منظورم از مسئولین رسیدگی کنند این بود که یعنی بگید مشکلم کجاس (این واژه تو مشهد خیلی رواج داره:d)
    و همچنین من نزدیک دو یا سه روز فقط داشتم انجمن رو می گشتم برا آموزش ، هر آموزشی که توانجمن بود تعداد بازدید بسیار بالایی داشت . برای اون این حرفا رو زدم ، احتمالا دارم اشتباه می کنم.
    بازم ببخشید اگه ناراحت شدید ، ماه رمضونه به بزرگی خودتون ببخشید .

نقل قول نوشته اصلی توسط proshot نمایش پست ها
    کاربر محترم اول و جداً بهتون توصیه میکنم مراقب طرز صحبت کردنتون باشید (خودشون جونشون بالا بیاد برن پیدا کنن)این جمله شما تقدیم به خود شما !!!
    ثانیاً حرف اول در وبسایت بزرگ video-effects.ir دوستی و رفاقته ، نه منت و حسادت ... همه دارن اینجا بدون منت فعالیت می کنند و دم نمی زنند ...
    شما دو تا تاپیک زدین و اومدین دارین اینجور حرف میزنید . پس بدونید با این نیت هیچوقت موفق نخواهید بود ...
    این هم رسیدگی یکی از مدیران ...
    من از شما هم جدا عذر خواهی می کنم ، حالم خوب نبود ، من هم منت نزاشتم ( احتمالا بد نوشتم باعث شد یه ذره بد برداشت کنید) منظورم این بود چرا حداقل یه نفر یه نظر نداد دستت درد نکنه . همین ، من تو انجمنای دیگه کار کردم حتی یه تشکر هم نکردن ، برای این خاطرات بد این مسئله رو بیان کردم ، باز هم ببخشید . من هم نت نزاشتم .
    ممنون از راهنماییتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط یاشار ابراهیمی نمایش پست ها
    حالا من مدیر نیستم.وظیفم نیست جواب شما رو بدم ولی...
    شما چند لینک میخواین از پارسال براتون بذارم که تعداد تشکر هاش از 4 تا بیشتر نشده؟؟؟(اونم در 1 ساااال) تازه تاپیک های خودمن
    ولی نمیام از بچه ها بپرسم چرا از پست هام تشکر نکردین.وظیفه من اینه که داشته هامو با بقیه به اشتراک بذارم تا اونا هم همین کار رو کنن.
    وگرنه خیلی راحت میتونم تاپیک درست نکنم و فقط دانلود کنم ( خیلی هم حال میده و فعالیت هم نمیخواد)
    ولی انصاف نیست من چیزی رو بدونم و هموطنم ندونه.
    که واقعا اینطوری پیشرفت نمیکنیم......
    الان از شما 151 بار در 47 پست تشکر کردن.... آیا در 47 پست 151 بار تشکر کمه؟؟
    (چقدر حرف زدم....دستم شکست )
    از شما هم عذر خواهم ، بله شما راست میگید ، قبول دارم بد جور زیاده روی کردم ، ولی آخه شما نمی دونید تو انجمن های دیگه چی به سرم آوردن با این که حتی کلمه "بد" رو هم یک بار استفاده نکردم ولی بهم تهمت زدن.
    من اصولا سعی می کنم خیلی کم حرف بزنم و اصلا حرف بد نزنم ( این جا از دستم در رفت بدجور)

نقل قول نوشته اصلی توسط neda * نمایش پست ها

كاربر محترم سكوت شب
    همين طرز صحبت شما باعث ميشه دوستان به پستهايي كه شما ميزاريد اهميت ندن بعد خيلي از پستهاي خيلي خوب هم تعداد تشكرهاش كمه يعني اينكه همه استفاده ميكنند ولي تشكر نميكنن يا اينكه يادشون ميره شما مهم اينه كه مطلبت مفيد باشه حالا تشكر كنن يا نكنن مهم نيست بعد هم هيچ كس محتاج اموزش نيست هركس بخواد خودش ميتونه پيدا كنه ديگه منت گذاشتن نداره اين همه استاد هادي پور تا حالا مطلب گذاشتن اصلا منت هم نگذاشتن اونوقت شما اينطور صحبت ميكنين صحيح نيست
    حرف شما رو هم قبول دارم و عذر خواهی می کنم ، شما نمیه پر لیوان رو دیدید ، و حق هم قطعا با شماست ، من عذر خواهم ، و دیگه چنین کاری نمی کنم ، و نخواهم کرد .

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze hoseini نمایش پست ها
    الان من حس کردم یه بچه دبستانی اینا رو نوشته چون بی ادبی و کمی حسادت درکار بود..شما رک حرف زدی رکم تحویل بگیر
    والا این حرف شما خیلی خیلی بدتر از تشکر نشدن از پستاس...ینی چی؟
    بچگونه فکر نکنیم..مهم تشکر از پست نیس واقعا...مهم اینکه همه بهم کمک کنیم اینجا
    من ابدا قصدم تشکر نیست ، چون اصلا تشکر فایده ای نداره ، مهم اینه که حداقل یه نفر بیاد نظر بده ، حتی بگه خیلی خیلی بد بود ، من خوشحال میشم و مشکل کارم رو می فهمم ، هر چی بگید حقمه ، از شما هم عذر خواهم ، ببخشید .

بازم عاجزانه از همتون عذر خواهی می کنم ، خواهشا تو این ماه رمضون ما رو ببخشید ، از من کینه به دل نگیرید حالم بد بود ، هر کار بگید می کنم فق ببخشید ، در ضمن من دیگه اصلا انتظار هیچی ندارم ، هیچی هیچی ،

ممنون از همگی که روشنم کردید.

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    آقا با عرض سلام . اولندش من یه ذره حالم بد بود قبول دارم خیلی خیلی بد حرف زدم ، از تک تک دوستان عذر خواهم و هر چی بگید حقمه.
    خانوم منظورم از مسئولین رسیدگی کنند این بود که یعنی بگید مشکلم کجاس (این واژه تو مشهد خیلی رواج داره:d)
    و همچنین من نزدیک دو یا سه روز فقط داشتم انجمن رو می گشتم برا آموزش ، هر آموزشی که توانجمن بود تعداد بازدید بسیار بالایی داشت . برای اون این حرفا رو زدم ، احتمالا دارم اشتباه می کنم.
    بازم ببخشید اگه ناراحت شدید ، ماه رمضونه به بزرگی خودتون ببخشید .

من از شما هم جدا عذر خواهی می کنم ، حالم خوب نبود ، من هم منت نزاشتم ( احتمالا بد نوشتم باعث شد یه ذره بد برداشت کنید) منظورم این بود چرا حداقل یه نفر یه نظر نداد دستت درد نکنه . همین ، من تو انجمنای دیگه کار کردم حتی یه تشکر هم نکردن ، برای این خاطرات بد این مسئله رو بیان کردم ، باز هم ببخشید . من هم نت نزاشتم .
    ممنون از راهنماییتون.

از شما هم عذر خواهم ، بله شما راست میگید ، قبول دارم بد جور زیاده روی کردم ، ولی آخه شما نمی دونید تو انجمن های دیگه چی به سرم آوردن با این که حتی کلمه "بد" رو هم یک بار استفاده نکردم ولی بهم تهمت زدن.
    من اصولا سعی می کنم خیلی کم حرف بزنم و اصلا حرف بد نزنم ( این جا از دستم در رفت بدجور)

حرف شما رو هم قبول دارم و عذر خواهی می کنم ، شما نمیه پر لیوان رو دیدید ، و حق هم قطعا با شماست ، من عذر خواهم ، و دیگه چنین کاری نمی کنم ، و نخواهم کرد .

من ابدا قصدم تشکر نیست ، چون اصلا تشکر فایده ای نداره ، مهم اینه که حداقل یه نفر بیاد نظر بده ، حتی بگه خیلی خیلی بد بود ، من خوشحال میشم و مشکل کارم رو می فهمم ، هر چی بگید حقمه ، از شما هم عذر خواهم ، ببخشید .

بازم عاجزانه از همتون عذر خواهی می کنم ، خواهشا تو این ماه رمضون ما رو ببخشید ، از من کینه به دل نگیرید حالم بد بود ، هر کار بگید می کنم فق ببخشید ، در ضمن من دیگه اصلا انتظار هیچی ندارم ، هیچی هیچی ،

ممنون از همگی که روشنم کردید.
    درود بر شما انجمن ما انجمن خوبیه هر کسی فعالیت کنه چه مدیران چه پاسخگوها

چه بقیه کاربران واقعا از جون دل اینکارومیکنندما اینجا به همه تازه واردها اجازه

میدیم خودشون تصمیم بگیرن اگه دوست داشته باشن فعالیت کنند اگر نه میل خودشونه

کسی رو مجبور به کاری نمیکنیم در حالی که محیط صمیم داریم ولی به هم احترام میزارند و سعی میکنند به دیگران هم

احترام بزارن مگر اینکه طرف واقعا بد حرف بزنه یا حق نشناس باشه (البته ببخشید این واژه رو بکار بردم)

ماها اینجا هستیم به هم کمک کنیم و خوشحال میشیم دوستانی که میتونند، فعالیت کنند...

دوست گرامی این یه نصیحت نیست ولی یه حرف خواهرانه است که میگم توی اجتماع ما آدم نداریم که مشکل

نداشته باشه ذهنش درگیر نباشه یا اعصابش خورد نباشه ...همه مشکل دارند ولی اینجا یه مکان

عمومی با انواع آدمها از تیپ و قیافه و اخلاق خاص میان باید سعی کنید انعطاف پذیر باشید و متواضع آدمی

از قدیم گفتن درخت هر چی پر بارتر سر بزیر تر...گل گفتن .توی انتخاب واژه ها دقت کنیدوقتی از جایی ناراحتید یا حتی

کسی به شما حرفی زد (اینجا یا هر جا) یهو از کوره در نرید بازم این توصیه منه سه تا نفس عمیق.. وبلند شید برید یه دور بزنید

حالت عصبانیت یا ناراحتی رو دور کنید بعد دوباره قضایا رو بررسی کنید ببینید درسته یا غلطه حرفی که میخواید بزنید یا خدایی

نکرده قضاوتی که کردید..!! امیدوارم موفق باشید وفعالیت مفید شما رو مشاهده کنیم ..در پناه خدا

ممنون ، من همین الان تصمیم گرفتم کلا دیگه اصلا حرف نزنم و شکایت نکنم ، هر کار هم بتونم برای این انجمن می کنم چون واقعا بچه های گلی مثل شما داره.

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط Silent-Night نمایش پست ها
    ممنون ، من همین الان تصمیم گرفتم کلا دیگه اصلا حرف نزنم و شکایت نکنم ، هر کار هم بتونم برای این انجمن می کنم چون واقعا بچه های گلی مثل شما داره.

خواهش میکنم ما هم از شما سپاسگذاریم که متوجه شدید.. آفرین به شما..

faeze hoseini آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    9241
    حرف از تشکر و ستاره و اینا شد
    من ستاره هام دوتا شد
    خیلییی خوشحالم خدایی

نقل قول نوشته اصلی توسط faeze hoseini نمایش پست ها
    حرف از تشکر و ستاره و اینا شد
    من ستاره هام دوتا شد
    خیلییی خوشحالم خدایی