آقا من یه سوال دارم چیکارباید بکنبم تاستاره های آواتارمون زردبشه؟؟؟پست بزاریم؟؟؟ازمون تشکربشه؟؟؟تشکربکنیم از کسی؟؟؟توهرچی یه نظری بدیم؟؟؟شده سوال برام آخه!!!
آقا من یه سوال دارم چیکارباید بکنبم تاستاره های آواتارمون زردبشه؟؟؟پست بزاریم؟؟؟ازمون تشکربشه؟؟؟تشکربکنیم از کسی؟؟؟توهرچی یه نظری بدیم؟؟؟شده سوال برام آخه!!!
آقا با عرض سلام . اولندش من یه ذره حالم بد بود قبول دارم خیلی خیلی بد حرف زدم ، از تک تک دوستان عذر خواهم و هر چی بگید حقمه.
خانوم منظورم از مسئولین رسیدگی کنند این بود که یعنی بگید مشکلم کجاس (این واژه تو مشهد خیلی رواج داره:d)
و همچنین من نزدیک دو یا سه روز فقط داشتم انجمن رو می گشتم برا آموزش ، هر آموزشی که توانجمن بود تعداد بازدید بسیار بالایی داشت . برای اون این حرفا رو زدم ، احتمالا دارم اشتباه می کنم.
بازم ببخشید اگه ناراحت شدید ، ماه رمضونه به بزرگی خودتون ببخشید .
من از شما هم جدا عذر خواهی می کنم ، حالم خوب نبود ، من هم منت نزاشتم ( احتمالا بد نوشتم باعث شد یه ذره بد برداشت کنید) منظورم این بود چرا حداقل یه نفر یه نظر نداد دستت درد نکنه . همین ، من تو انجمنای دیگه کار کردم حتی یه تشکر هم نکردن ، برای این خاطرات بد این مسئله رو بیان کردم ، باز هم ببخشید . من هم نت نزاشتم .
ممنون از راهنماییتون.
از شما هم عذر خواهم ، بله شما راست میگید ، قبول دارم بد جور زیاده روی کردم ، ولی آخه شما نمی دونید تو انجمن های دیگه چی به سرم آوردن با این که حتی کلمه "بد" رو هم یک بار استفاده نکردم ولی بهم تهمت زدن.
من اصولا سعی می کنم خیلی کم حرف بزنم و اصلا حرف بد نزنم ( این جا از دستم در رفت بدجور)
حرف شما رو هم قبول دارم و عذر خواهی می کنم ، شما نمیه پر لیوان رو دیدید ، و حق هم قطعا با شماست ، من عذر خواهم ، و دیگه چنین کاری نمی کنم ، و نخواهم کرد .
من ابدا قصدم تشکر نیست ، چون اصلا تشکر فایده ای نداره ، مهم اینه که حداقل یه نفر بیاد نظر بده ، حتی بگه خیلی خیلی بد بود ، من خوشحال میشم و مشکل کارم رو می فهمم ، هر چی بگید حقمه ، از شما هم عذر خواهم ، ببخشید .
بازم عاجزانه از همتون عذر خواهی می کنم ، خواهشا تو این ماه رمضون ما رو ببخشید ، از من کینه به دل نگیرید حالم بد بود ، هر کار بگید می کنم فق ببخشید ، در ضمن من دیگه اصلا انتظار هیچی ندارم ، هیچی هیچی ،
ممنون از همگی که روشنم کردید.
درود بر شما انجمن ما انجمن خوبیه هر کسی فعالیت کنه چه مدیران چه پاسخگوها
چه بقیه کاربران واقعا از جون دل اینکارومیکنندما اینجا به همه تازه واردها اجازه
میدیم خودشون تصمیم بگیرن اگه دوست داشته باشن فعالیت کنند اگر نه میل خودشونه
کسی رو مجبور به کاری نمیکنیم در حالی که محیط صمیم داریم ولی به هم احترام میزارند و سعی میکنند به دیگران هم
احترام بزارن مگر اینکه طرف واقعا بد حرف بزنه یا حق نشناس باشه (البته ببخشید این واژه رو بکار بردم)
ماها اینجا هستیم به هم کمک کنیم و خوشحال میشیم دوستانی که میتونند، فعالیت کنند...
دوست گرامی این یه نصیحت نیست ولی یه حرف خواهرانه است که میگم توی اجتماع ما آدم نداریم که مشکل
نداشته باشه ذهنش درگیر نباشه یا اعصابش خورد نباشه ...همه مشکل دارند ولی اینجا یه مکان
عمومی با انواع آدمها از تیپ و قیافه و اخلاق خاص میان باید سعی کنید انعطاف پذیر باشید و متواضع آدمی
از قدیم گفتن درخت هر چی پر بارتر سر بزیر تر...گل گفتن .توی انتخاب واژه ها دقت کنیدوقتی از جایی ناراحتید یا حتی
کسی به شما حرفی زد (اینجا یا هر جا) یهو از کوره در نرید بازم این توصیه منه سه تا نفس عمیق.. وبلند شید برید یه دور بزنید
حالت عصبانیت یا ناراحتی رو دور کنید بعد دوباره قضایا رو بررسی کنید ببینید درسته یا غلطه حرفی که میخواید بزنید یا خدایی
نکرده قضاوتی که کردید..!! امیدوارم موفق باشید وفعالیت مفید شما رو مشاهده کنیم ..در پناه خدا
ممنون ، من همین الان تصمیم گرفتم کلا دیگه اصلا حرف نزنم و شکایت نکنم ، هر کار هم بتونم برای این انجمن می کنم چون واقعا بچه های گلی مثل شما داره.
حرف از تشکر و ستاره و اینا شد
من ستاره هام دوتا شد
خیلییی خوشحالم خدایی![]()