چرا خوب نیست؟ مگه دیابت دارم خدایی نکرده؟ نوشته اصلی توسط omid8h تموم شد دیگه .... دیر اومدید ، در ضمن شما به سلامتی خیلی اهمیت میدید اصلا شیرینی و ... برای شما خوب نیست
نوشته اصلی توسط fery74 عزیزمی دستت درد نکنه خانوم عیدی پور از شما هم ممنون آقا فقط چرا اینور اونور نمیشه؟ تو فتوشاپ تکون میخورن نوشته هاش ولی تو افتر نمیشه از دست تو واین سوالاتت من اون آیکونو میخوامممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممم
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor ای بابا!!! این چه کاریه آخه آقا امید وااااااا...حالا چرا نقاب بزنید...از دست شماها کجا برم !!!بابا این آقای هادی پور بگو یه شکلک هایی هست که یکی هی سرشو میکوبه به زمین من اونو میخوام برای همچین مواردی استفاده کنم تعداد شکلک ها زیاد بشه! نه بابا چشم دیگه نمیذارم دیگه !!!!!!!!! تازه یه تعداد دیگه هم درست کردم ، اونا رو نمی ذارم دیگه ....
آقا شاهین
نوشته اصلی توسط minicam چرا خوب نیست؟ مگه دیابت دارم خدایی نکرده؟ نه بابا خدا نکنه .... پیشگیری بد نیست من به فکر 10 سال آینده هستم ...
نوشته اصلی توسط omid8h نه بابا چشم دیگه نمیذارم دیگه !!!!!!!!! تازه یه تعداد دیگه هم درست کردم ، اونا رو نمی ذارم دیگه .... آفرین آفرین ...اون عکسها خیلی هنرمندانه و واقعی درست شده ...تحسینتون میکنم بخاطرشون ولی دیگه نذارید والله خوب نیست.
آهان از اون لحاظ بدن ما دیگه به شیرینی عادت کرده:4: نوشته اصلی توسط omid8h نه بابا خدا نکنه .... پیشگیری بد نیست من به فکر 10 سال آینده هستم ...
نوشته اصلی توسط minicam آهان از اون لحاظ بدن ما دیگه به شیرینی عادت کرده:4: آهان !!!!!!!!! بدن ما هم به بی خوابی عادت کرده ....
نوشته اصلی توسط minicam آهان از اون لحاظ بدن ما دیگه به شیرینی عادت کرده:4: من باقلوا یزدی میخوام!!!!!!!!!!!!!
نوشته اصلی توسط omid8h آهان !!!!!!!!! بدن ما هم به بی خوابی عادت کرده .... آره والله موافقم ...
مشاهده قوانین انجمن