نوشته اصلی توسط mjpompy داداش من اصلا کردی بلد نیستم معنیشو هم بگو!؟ این کجاش کردیه محمد ؟
______________________________________________ ??? ?? ????? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ????? ????? ???? ??? ?? ????? ???? ?? ______________________________________________
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor دلم احساس غم دارد ، در این انبوه ویرانی . . . کمی تا قسمتی ابری و شاید باز بارانی . . . یارب به کمند عشق پا بستم کن از دامن غیر خودتهی دستم کن یکباره زاندیشه عقلم برهان وزباده صاف عشق سر مستم کن
ما سه چهار تا گروه واتس اپ عضویم یکیش آدم درست درمون که شعر بلد باشه نداره !!!!!1 حالا بگو جک خاک بر سری بفرست ببین چندتا برات میاد
نوشته اصلی توسط shahin_hich دیدن روی ماهت ارزوی دیرینه دلم دنیارو بی تو مث زندون میبینه :d:d:d:d:d:d:d هوا بس نا جوانمردانه سرد است های تنت گرمو سرت خوش باد سلامم را تو پاسخگوی در بگشای ی بدین
یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان مارا بس
نوشته اصلی توسط mjpompy یارب به کمند عشق پا بستم کن از دامن غیر خودتهی دستم کن یکباره زاندیشه عقلم برهان وزباده صاف عشق سر مستم کن نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد...
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد... دفتری گر بنویسند ز خوبان جهان تو به سر دفتر خوبان جهان عنوانی یاد یاران یار را میمون بود خواسه کین لیلی و آن مجنون بود
ویرایش توسط Elka Eydipor : 04-30-14 در ساعت 01:45
نوشته اصلی توسط mjpompy یار با ماست چه حاجت که زیادت طلبیم دولت صحبت آن مونس جان مارا بس سالها دفتر ما در گروه صهبا بود رونق میکده از درس و دعای ما بود
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor هوا بس نا جوانمردانه سرد است های تنت گرمو سرت خوش باد سلامم را تو پاسخگوی در بگشای ی بدین یقین داشتم در میزنی برای دیدنم پر میزنی من ک دارم می میرم پس تو کی سر میزنی؟
نوشته اصلی توسط Elka Eydipor سالها دفتر ما در گروه صهبا بود رونق میکده از درس و دعای ما بود دعا کن به شب چون گدایان بسوز اگر میکنی پادشاهی به روز
مشاهده قوانین انجمن