نوشته اصلی توسط age2 کارت گرافیک geforce gt 740 m ورژن پریمیر 8.0.0.169 ورژن speedgrade 8 تایم ویدئوتون رو کم کنید و روی یک فرمت دیگه تست کنید ، ببینید باز هم همین مشکل رو دارید یا نه
نوشته اصلی توسط omid8h تایم ویدئوتون رو کم کنید و روی یک فرمت دیگه تست کنید ، ببینید باز هم همین مشکل رو دارید یا نه ایول داش امید.خیلی دمت گرمه آره ویدیو رو عوض کردم شد.ویدیویی که با ax گرفته شده رو نمیخونه ولی با 5d رو خوند
نوشته اصلی توسط age2 ایول داش امید.خیلی دمت گرمه آره ویدیو رو عوض کردم شد.ویدیویی که با ax گرفته شده رو نمیخونه ولی با 5d رو خوند خواهش می کنم دوست عزیز .... بعضی از فرمتها رو نمی شناسه ، دلیلش رو نمی دونم ، به طور مثال شما به صورت مستقیم نمی تونید Mp4 رو وارد کنید ...
ببخش امید جان... فقط همین تاپیک شما در مورد اسپید گرید بود و من سوالم رو همینجا مطرح می کنم... اسپید گرید من میاد بالا اینجوریه... چرا؟؟؟
این مدل ارور رو دیگه ندیده بودم
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran ببخش امید جان... فقط همین تاپیک شما در مورد اسپید گرید بود و من سوالم رو همینجا مطرح می کنم... اسپید گرید من میاد بالا اینجوریه... چرا؟؟؟ خواهش می کنم محمد جان ... از چه ورژنی استفاده می کنید ؟؟؟؟؟ هیچ اروری نمیده ؟
نوشته اصلی توسط omid8h خواهش می کنم محمد جان ... از چه ورژنی استفاده می کنید ؟؟؟؟؟ هیچ اروری نمیده ؟ cc 2014 نه... همین جوری میاد بالا...
:77::77::77: آآآآآآآآآآآآآآآآاا..اینووو و....مرسی واقعن
نوشته اصلی توسط mohammad_anvaran cc 2014 نه... همین جوری میاد بالا... با ورژنهای قبلی مشکلی نداشتی محمد جان ؟؟؟؟؟ نوشته اصلی توسط faeze hoseini :77::77::77: آآآآآآآآآآآآآآآآاا..اینووو و....مرسی واقعن خواهش می کنم ....
نوشته اصلی توسط omid8h با ورژنهای قبلی مشکلی نداشتی محمد جان ؟؟؟؟؟ اولین باره که اسپید گرید رو نصب کردم... تازه می خواستم با آموزشهایی که شما گذاشتین شروع به یادگیریش کنم...
مشاهده قوانین انجمن