برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 19 از 19

مشاهده : 4174 , پاسخ ها : 18
موضوع: آموزش انیمیت اجسام (با کیفریم) در افتر افکت

marvel آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3094
    خیلی آموزش خوبی بود..عالی..من واقعا لذت بردم..
    عجب شانسی داریدااا...یه آموزش دادید پست مهم انجمن شد...
    کلا حسین به شما خیلی حال میده..
    موفق باشید..

????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????

Elka Eydipor آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط marvel نمایش پست ها
    خیلی آموزش خوبی بود..عالی..من واقعا لذت بردم..

درود و سپاس از شما انشالله آموزشهای بعدی سعی میکنم بهتر باشه...

عجب شانسی داریدااا...یه آموزش دادید پست مهم انجمن شد...

خیلی از آموزشها تو این چند روزی پست مهم شدنفقط چون این پست مهم شد!!!

کلا حسین به شما خیلی حال میده..

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:29:

موفق باشید..
    شما هم پایدار باشید...
    ویرایش توسط Elka Eydipor : 02-25-14 در ساعت 20:59

marvel آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3094
    نقل قول نوشته اصلی توسط کلاغک نمایش پست ها
    شما هم پایدار باشید...
    نام: 1622629_441178452679531_1321749026_n.jpg نمایش: 73 اندازه: 12.9 کیلو بایت

aligazboland آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3102
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana نمایش پست ها
    آقای طرقی عزیز، انشاالله جفتمون با هم بریم توی خیابان های کابل و قندهار
    انشاءالله ایران و افغانستان هر دو در کنار یکدیگر و پا به پای هم پیشرفت کنند، خدا شاهده همان قدر که دوست دارم افغانستان پیشرفت کنه ، به هون اندازه هم پیشرفت ایران رو میخوام از خدا
    تروریست ها هم جاشون معلومه ، توی شهرو بازار نیستند ، توی کوه و دشتو بیابونای سیستان ، افغانستان ، پاکستان ، عراق ، سوریه و .....
    خدا شر همه این فتنه ها رو از سر ما و شما کم کنه
    متاسفانه جنگ این مشکلات رو همیشه به دنبال داره ، وگرنه همان طور که شما در پروفایلتون نوشتید اصلیت خراسانی ، ما هم خراسانی هستیم ، تغییر نام خراسان به افغانستان ، نخواهد توانست دل ها و زبان و فرهنگ مارو تغییر دهد
    موفق باشید دوست گلم
    به خاطر آموزش های خوبتون هم واقعا سپاسگزارم
    تشکر به خاطر این همه احساسات مثبت . این همه نوع دوستی ، باید پاس داشته بشه تا اندیشه غالب همه ما باشه

marvel آنلاین نیست.
    Active Member

شماره کاربری
    3094
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ariana نمایش پست ها
    آقای طرقی عزیز، انشاالله جفتمون با هم بریم توی خیابان های کابل و قندهار
    انشاءالله ایران و افغانستان هر دو در کنار یکدیگر و پا به پای هم پیشرفت کنند، خدا شاهده همان قدر که دوست دارم افغانستان پیشرفت کنه ، به هون اندازه هم پیشرفت ایران رو میخوام از خدا
    تروریست ها هم جاشون معلومه ، توی شهرو بازار نیستند ، توی کوه و دشتو بیابونای سیستان ، افغانستان ، پاکستان ، عراق ، سوریه و .....
    خدا شر همه این فتنه ها رو از سر ما و شما کم کنه
    متاسفانه جنگ این مشکلات رو همیشه به دنبال داره ، وگرنه همان طور که شما در پروفایلتون نوشتید اصلیت خراسانی ، ما هم خراسانی هستیم ، تغییر نام خراسان به افغانستان ، نخواهد توانست دل ها و زبان و فرهنگ مارو تغییر دهد
    موفق باشید دوست گلم
    به خاطر آموزش های خوبتون هم واقعا سپاسگزارم
    یک دنیا سپاس آریانای عزیز...شما خیلی لطف دارید...من از طرف حمید آقا معذرت میخوام که با این لحن صحبت کردند...افغانستان فقط بخاطر
    تروریست های توش اسمش بد در رفته...ما همه شما و هموطنانتان را دوست داریم و آرزوی موفقیت برای شما و افغانستان میکنیم..
    موفق باشید..

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    سلام کلاغک جون خیلییی ممنون که زحمت کشیدید و یک آموزش ساختید فقط من چند تا انتقاد داشتم با عرض شرمندگی : خیلیییی ها با سرعت پایین اینترنت شروع میکنند به دانلود اما آموزش خوب نبوده.
    شما که ماشاالله یه تاپیک در مورد انیمیشن زدید حیف بود توی آموزشی به این طولانی فقط پوزیشن افتر افکت رو یاد بدید شما میتونستید در وقت خیلی کمتر یه آموزش خیلی قوی تر قرار بدید که توی یه توپ جهنده چه قواعدی از 12 اصول انیمیشن ایجاد میشه ببخشیدا شما حتی زحمت نکشیدید وبه فرم پرتاب هاتون یه شکل هلالی کوه مانند بدید و توپ اصلا حرکت درستی نداشت.
    امیدوارم ناراحت نشید من چون آموزش های قوی دیدم از سایت و خود شما توقع نداشتمو گفتم که نظرمو بدم

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    سلام کلاغک جون خیلییی ممنون که زحمت کشیدید و یک آموزش ساختید فقط من چند تا انتقاد داشتم با عرض شرمندگی : خیلیییی ها با سرعت پایین اینترنت شروع میکنند به دانلود اما آموزش خوب نبوده.
    شما که ماشاالله یه تاپیک در مورد انیمیشن زدید حیف بود توی آموزشی به این طولانی فقط پوزیشن افتر افکت رو یاد بدید شما میتونستید در وقت خیلی کمتر یه آموزش خیلی قوی تر قرار بدید که توی یه توپ جهنده چه قواعدی از 12 اصول انیمیشن ایجاد میشه ببخشیدا شما حتی زحمت نکشیدید وبه فرم پرتاب هاتون یه شکل هلالی کوه مانند بدید و توپ اصلا حرکت درستی نداشت.
    امیدوارم ناراحت نشید من چون آموزش های قوی دیدم از سایت و خود شما توقع نداشتمو گفتم که نظرمو بدم
    درود بر شما چرا ناراحت بشم اتفاقا انتقاد از دیدگاه من سازنده است و خوشحالم که شما گفتید من به دلیل این حرکت ساده رو

آموزش دادم توی آموزش هم گفتم خدمتتون که توی حرکت دوبعدی شما نمیتونید خیلی انتظار از کارکترتون داشته باشید و این حرکت

به شیوه کات اوت بوده و قراره در آموزشهای بعدی حرکت ها سخت تر بشه توی تمام آموزشها همیشه همه چیزو نمیگن خیلیاش بستگی به

خلاقیت و تمرین خود آدمها داره و فقط نکته ها رو میگن این آموزش نکته های دیگه هم داشته که شما دقت نکردیدتوی حرفهای من اون

قسمت هایی که شما باید فریم هارو اندازه کنید توی سرعت توپها و انواعشون البته من اینو سریع نگذشتم چون خیلی نکته های دیگه هم

بوده و وقت اجازه نمیداده که بگم. ولی توی کارکتر های دیگه اینطوری نیست .کارکترهای انسانی و حیوانی و پرندگان ...و هر سری یه آموزش در

مورد یک مورده .این ساده ترین نوع حرکت توی افتر بوده و شما توجه کنید خیلیا اینو نمیدونن و چون شما میدونید دلیل نمیشه که بقیه

بدونن. ممنونم باز هم اگر انتقادی بود بگید من خوشحال میشم .:26:

sam_ma آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    7280
    آهان توی کات اوت یعنی شکل اصلی نباید تغییر کنه؟
    در مورد خلاقیت که شما باید نکته رو بگید بقیه هم برن یه جای دیگه از اون استفاده کنند با استفاده از خلاقیتشون مثلا شما باید میگفتید این حرکت باید هلالی صورت بگیره و جایی که شما کی فریمو تغییر دادید و گفتید با تغییر این سرعت عوض میشه میگفتید که نحوهی قرار گیری اونها باید چگونه باشه
    در کل من منظورم اینه که سعی کنیم آموزش های کاملی بزاریم که توی همون یه آموزش آدم تمام یا حداقل بیشتر چیزهایی که مربوط به اون میشرو یاد بگیره.
    بازم دستتون درد نکنه که زحمت میکشید و وقت میزارید و کامنت منم جواب دادید : )

Member Website

شماره کاربری
    4564
    نقل قول نوشته اصلی توسط sam_ma نمایش پست ها
    آهان توی کات اوت یعنی شکل اصلی نباید تغییر کنه؟
    در مورد خلاقیت که شما باید نکته رو بگید بقیه هم برن یه جای دیگه از اون استفاده کنند با استفاده از خلاقیتشون مثلا شما باید میگفتید این حرکت باید هلالی صورت بگیره و جایی که شما کی فریمو تغییر دادید و گفتید با تغییر این سرعت عوض میشه میگفتید که نحوهی قرار گیری اونها باید چگونه باشه
    در کل من منظورم اینه که سعی کنیم آموزش های کاملی بزاریم که توی همون یه آموزش آدم تمام یا حداقل بیشتر چیزهایی که مربوط به اون میشرو یاد بگیره.
    بازم دستتون درد نکنه که زحمت میکشید و وقت میزارید و کامنت منم جواب دادید : )
    خوشم میاد واقعا و دوست دارم یکسی اطلاعات داره تو این زمینه میاد بعضی نکات رو یاد آوری میکنه من دوست دارم

انتقاد کنند و یادم بندازن خوب دیگه این عوارض پیری و آلزایمره :40:من گفتم که از بسکه درگیر این برنامه ضبط ویدیویی بودم خیلی

چیزایی که باید میگفتم رو هم از خستگی و کلافگی فراموش کردم و توی آموزشهای بعدی و سر فرصت جبران میکنم

وگرنه خیلی نکات رو خوب جلسه اول نمیگن . بعد کات اوت خوب حرکتاش فرق میکنه حالت خشکی داره دیدید که من گفتم

این نباید حالت توپ تغییر کنه و داشتم سعی میکردم نقطه رو درست کنم که حالت توپ هلالی نشه که شد . ولی خوب

حتما منتظر اون آموزش دوبعدی و قوانین دوازده گانه باشید و سعی میکنم توی هر جلسه یکیشو توضیح و بدم البته در خلال

آموزشهای کات اوت . کم طاقت نباشین اینارو هم میگم یواش یواش

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12