موفق باشید خانم عیدی پور
فکر کنم از این فیلم های جشنواره ای میخواهید بسازید ، که فقط افراد خاصی متوجه موضوع و اون ایده میشن
من که چیزی سر در نیوردم ازش
انشاالله تکمیل که شد ، بزارید که حداقل آی کیو مونو بسنجیم
شوخی کردم![]()
درود برشما آقا آریانا والله این تازه یه تیکه کوچولو از اول یه انیمیشنه که هنوز تو اولش موندم بالای 6 مرتبه فقط اولشو عوض کردم
هنوز راضی نیستمو نمیدونم بالاخره چکنم گیج شدم حسابی!
بعد خدا بخیر کنه بقیشو داستان همون قطعه گمشده است
![]()
راستی اساتید محترم من از قاصدکهای فانتزی ترتوی کار استفاده کردم ولی خوب آقای ظریف پیشنهاد
قاصدک واقعی دادن البته بنظرتون بگید کدوم بهتره؟؟؟
عالی بود من یه مورد به اون اضافه میکنم قسمت آخر اگه منظورتون دوربین شکاریه از دوربین دو چشمی برای این موضوع استفاده کنید و لایه حرکت دوربین رو تو یه کامپ قرار بدید و در قسمت پوزیشن از دستور wiggle با مقدار تقریبا 1,5 استفاده کنید البته اگه به سبک کار لطمه وارد نمیشه این دستور باعث میشه دوربین شما کاملا قفل نشه
![]()
سلام.دوست عزیز ب عقیده من تو سکانس دوم از پارتیکل هایی استفاده کنید ک همجهت حرکت قاصدک باشن.بهتره ک خودتون بسازید تا اینکه از چیزای اماده استفاده کنید.برای نرمی حرکت دوربین هم کیفرم هارو انتخواب منید و f9 رو بزنید.
وقتی ک قاصدک داره دور میشه باید کم کم محو بشه.ولی تو ویدئو می ایسته و ی دفه محو میشه.
در کل برای درک بهتر استارتو با ی چیز کلی شروع کنید مثلا اول ی باغ یا چمنزار باشه ک داره باد ب چمنو قاصدکا میزنه و تکون میخورن بعد اون قسمت ک قاصدک کنده میشه رو بزارید
سپاس از پاسخگویی شماآقای یوسفی نه خواهش میکنم .حتما استفاده میکنم
فعلا که دارم روی چمنزار فکر میکنم![]()