منو يه باز تو تلويزيون نشون دادن
ميدونين شبکه چي؟
خراسان جنوبـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــي![]()
منو يه باز تو تلويزيون نشون دادن
ميدونين شبکه چي؟
خراسان جنوبـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــي![]()
سوال خاصي ندارم ...
فقط ممنونم بابت فعاليت شما ...
موفق باشيد ....
داداش امید منو نشوندن رو صندلی ....چزوندن کجا بودی که ببینی کلاغک پرپر شده...داداششششششششششششش
شوخی کردم ممنون از شما ممنون خیلی زحمت میکشید واقعا و من واقعا اعضاء انجمن اساتید محترم
واقعا بعضی موقع ها خودم خجالت میکشم از اینکه دیگه مزاحم آقا امید بشم ایشون فوق العاده صبورن ..و واقعا از زحمات
شما و آقای هادی پور ممنونمولی سوال بپرسین
با سلام تا الان فک میکردم بنده(ProShot) بالاترین سن و تو دوستان عزیز دارم
خانم عیدی پور نشون دادن واقعاً فراگیری موضوعات علمی ربطی به سن و سال نداره و در هر موقعیتی
انسان با چاشنی تلاش و علاقه میتونه هر هنری رو فرا بگیره ...
از تلاش بی وقفه تون در انجمن به نوبه خودم تشکر میکنم . هر چند که خودم به دلیل مشغله زیاد یه مدت کم رنگ شدم ام همینجا قول میدم
دوباره فعالیت خودم و تو انجمن شروع کنم ...
سوال خاصی ندارم . فقط آرزوی موفقیت روزافزون برای شما و دوستان گل ویدئوافکتی دارم ...
یه اعترافی بکنم اینکه ما قبلا وقتی دیپلم میگرفتیم میگفتن بافتنی باید بلد باشی گلسازی آشپزی و غیره...بگم قبل از (دیپلم بگیرم کلی رمان خونده بودم!!!!بلند دنیا از نویسندگان معروف!)
من والله زیاد دل خوشی از اینجور کارا نداشتم و همیشه دنبال کار جدیدی بودم...خلاصه یه خورده عجیب و غریب بودم
تو همسنام!ولی خوب بخاطر دل اطرافیان و پر شدن اوقات فراقت گلسازی و بافتنی و کلاس تایپ و بعدش یه دوره
کامپیوتر dosرفتم و و اونجا بود که به این پدیده نوظهور (کامپیوتر ) علاقمند شدم ولی خوب اون موقع هر کسی
توی خونش نداشت ولی خونه داییم اینا تهران بچه ها یکی داشتن هر موقع میومدم تهران پای این معجزه بشر مینشستم
کاملا محصور افسون کامپیوتر بودم و فقط نقاشی میکردمبعدش سال 82 اوایلش صاحب
یه کامپیوتر شدم و دیگه دنیا رو بهم دادن بقیه هنرا کنار ( به جز نقاشی ) و توی کامپیوتر غرق میشدمو همیشه همه میگفتن این چرا اینجوریه با همه فرق میکنه
![]()
ویرایش توسط Elka Eydipor : 01-04-14 در ساعت 19:43
مواظب چشمهایتان باشید من انقدر به این ال سی دی نگاه کردم یه ماهی هست چشمهام میسوزه
سن فقط یه عدد هست...براتون بیشتر از جیزی رو که دوست دارین و میخواین ارزو میکنم