خب نميشه ديگه دوسته عزيز ....
كارت گرافيكهايي هستند كه يك خروجي VGA يك HDMI و يك Digital داره وقتي شما فقط يك VGA داري كه مانتور اصلي شما وصل شده ديگه امكان پذير نيست ...
شما ببين پشت كيس به غير از VGA چيزي ديگه اي هم هست ؟
خب نميشه ديگه دوسته عزيز ....
كارت گرافيكهايي هستند كه يك خروجي VGA يك HDMI و يك Digital داره وقتي شما فقط يك VGA داري كه مانتور اصلي شما وصل شده ديگه امكان پذير نيست ...
شما ببين پشت كيس به غير از VGA چيزي ديگه اي هم هست ؟
خب جای HDMI و یه جای مستطیل شکل داره ولی ینی شما میگی میشه با اینا هم دو مانیتوره کرد؟ من فکر میکردم باید یه دستگاهی چیزی بخری که یه سیم مانیتور بزنی بهش دو تا یا بیشتر بشه بهش وصل کرد که خودش تقسیم کنه![]()
اگر كه داره مشكلي نيست دوست عزيز !!!!!!!!! نه عزيز نياز به سخت افزار نيست ، من خودم الان دارم با با دو مانيتور و يك تبلت كار مي كنم و مشكلي ندارم ....
ایوووووووول، تازه حواسم به تبلت هم نبود که پورت HDMI میخوره
موقع تماشای فایل در حین کار فشار از رو سیستم که پایین نمیاد؟ منظورمه فرقی که به حال سیستم نداره که فشارش کم بشه؟![]()
نه فشاري به سيستم نمياد ...
پس یعنی تغییری تو فشار سیستم نداره! نه فشار از رو سیستم کم میشه نه زیاد![]()
منظور از فشار چيه !!!!؟ خب روي پاور تاثير ميذاره ولي كارت گرافيك رو درگير نمي كنه كه كند بشه ....
ببین خب موقع تماشای ویدیوی در حال ساخت سی پی یو و گرافیک درگیر میشن و فشار رو سیستم میاد
تبلت وصل کردن که تاثیری توی کاهش این فشار نداره که؟؟؟![]()
تبلت من پورت HDMI هم میخوره. یعنی نمیشه تصویری که دارم میسازم را مستقیم بدون ابزار توی تبلت ببینم؟؟؟ یعنی حالت Preview مانند![]()