برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

مشاهده : 3800 , پاسخ ها : 11
موضوع: سیستم عالی برای افتر و پریمیر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_moj177 نمایش پست ها
    ممنونم از پاسختون
    ببینید این سیستمی که الان دارم رو ویندوزشو اپدیت کردیم اپدیت های درایور ها رو اپدیت کردیم چندین بار تست کردیم با تسک منیجر به عنوان مثال خیلی از اوقات پیش میاد که ویدئو رو بدون هیچ پلاگینی به سختی میتونه پلی بک کنه ببینم.گاهی اوقاتم درست البته عمل میکنه.توی تسک منیجر تب پرفورمنس سی پی یو نهایت 11 تا 15 درصد استفاده میشه رم رو توی تنظیمات چه افتر افکت چه پریمیر گذاشتم رو بالاترین حالت که استفاده بکنه.سی پی یو تو خیلی نوسان داره گاهی اوقات خیلی استفاده میکنه گاهی اوقات رو همون 10 درصد اینطوراس.در رابطه با رم هم توی پریمیر نهایت از 10 گیگ رم استفاده میکنه.کارت گرافیک هم توی پریمیر با 10 تا 20 درصد کار میکنه و دمای 50 درجه.و یه نکته دیگه درصد استفاده از هارد اس اس دی هم 1 تا درصده در طول پروژه چه افتر چه پریمیر.
    سلامی مجدد
    اول اینکه من هر مبحث را جداگانه و دونه دونه سئوال پرسیدم . بعضی (یا مقدار قابل توجهی) از سئوالاتم را جواب ندادید .
    عکس یا فیلم خواستم ، نفرستادید .
    درباره ی power option و اینها و خیلی چیزهای دیگه هم جواب ندادید که الان ، این تنظیماتِ power option تون ، روی چیه .

توی جواب تون ، کلیات اون هم بصورت خلاصه جواب دادید . گاهی گفتید توی افترافکت و گاهی هم توی هر دو .
    برای مشخص شدن ، من بصورت مفصل ، گزارش هر دو نرم افزار را مجزا میخوام .

الان گفتید که عملکرد cpu گاهی خیلی زیاد میشه (که نگفتید تا چند درصد در این صورت میره و مخصوصا چقدر در این حالت ، تداوم داره . و توی چه نرم افزاری دقیقا این طور میشه) و گاهی هم 10 تا 15 درصد هست .
    آیا این لگ افتادن ، تا زمانی هست که میگید عملکرد و لود cpu خیلی بالا میره ؟ اصلا وقتی میگید عملکرد و لود cpu خیلی بالا میره ، در این زمان ، لگ دارید ؟

لود ssd ، گفتید از 1 تا چند درصد میره ؟ مدل دقیق ssd تون چیه ؟ وقتی ssd به بالاترین لودش (که نمیدونم حداکثر تا چند درصده) میره ، در اون زمان ، باعث ایجاد لگ میشه ؟

لود رم را من حتما با عکس مورد نظرش که توضیح داده بودم ، میخوام . مهم نیست که 10 گیگ استفاده میشه .
    چون یه چیزی بنام virtual memory در ویندوز هست که بخشی از اطلاعات رم را توی ssd تون میبره . بسته به اینکه ویندوز ، چقدر این اطلاعات را به ssd تون منتقل کنه ، فرضا ممکنه اطلاعات اصلی تون 30 گیگ بوده باشه که 20 گیگ اش در ssd منتقل شده باشه و 10 گیگش در رم باقی مونده باشه (هر چند ممکنه کمتر ، تا این حد اختلاف پیش بیاد اما ممکنه پیش بیاد) .

هر چقدر هم اطلاعات رم در ssd تون بالاتر بره ، کندی انتقال اطلاعات و در نتیجه احتمال لگ ، بیشتر خواهد بود .
    برای اینکه مطمئن بشید فقط از رم تون خالص استفاده میشه ، میتونید قابلیت virtual memory را در ویندوز ، غیر فعال یا حداقل ، محدودتر کنید (که البته توصیه نمیشه اما برای تست این قضیه ، موقتا اشکالی نداره) .

دقت کنید با غیر فعال (و شاید حتی محدودتر کردنِ) virtual memory ، وقتی از نرم افزارتون استفاده میکنید ، بسته به اینکه تا مقدار مورد نظر رم تون که 32 گیگ هست ، آیا فضای خالی داشته باشه یا نه ، اگه فضای خالی اش تمام بشه ، امکان داره یهو زمان استفاده از نرم افزار ، از اون نرم افزار خارج بشید (و اون نرم افزار ، ارور memory usage بده) یا شاید حتی صفحه ی آبی مرگ ویندوز بده و سیستم تون ریست بشه .

اما در حد تست ، موقتا اشکال نداره و میتونید این کار را کنید . برای غیر فعال کردنش ، به لینک زیر مراجعه کنید :

مدیریت حافظه مجازی در ویندوز 10 | لایسنس آنتی ویروس نود 32 | خرید لایسنس نود 32 | لایسنس eset | آرانکو (araanco.ir)

اگه میخواید غیر فعال کنید ، بجای عکس آخر در لینک بالا که گزینه ی custom size را انتخاب کرده ، شما گزینه ی no page file را انتخاب کنید و بعدش حتما دکمه ی کنارش که نوشته "Set" را بزنید (این دکمه را حتما باید هر بار که میخواید تغییر بدید ، بزنید) و بعد هم دکمه ok را بزنید .

راستی حجم فضای خالی ssd تون چقدر هست؟
    مهم تر اینکه حجم حافظه ی کش نرم افزارهای افترافکت و پریمیرتون در ssd (که یه حجم محدود و قابل تنظیمی در تنظیماتشون هست) ، پر شد یا هنوز جا داره؟
    چون حجم حافظه ی کش این نرم افزارها اگه پر بشه ، اذیت میکنه (شاید اندکی در لگ) .
    در کل ، کش شون را خالی کنید (دتر تنظیمات این نرم افزارها) یا اینکه اگه پر شد ، علاوه بر خالی ، بجاش میتونین افزایش حجم کش در تنظیمات شونبدین .

راستی دقت کنید که گرد و خاک کیس (از پاور گرفته تا cpu و گرافیک و ...) ، میتونه روی عملکردشون تاثیر بذاره و اگه خیلی زیاد باشن ، حتی نتیجه اش لگ در برنامه ها و اینها باشه .

دمای cpu و خیلی از چیزهای دیگه را نگفتید . جواب کامل و همه ی این پست و پست قبل را برای نتیجه گیری دقیق ، نیاز دارم .
    این طوری دقیق نمیشه نتیجه گرفت .

==========

نهایتا این سیستم جدید که میگفتید را میخواید یا نه ؟ (قطعاتش را معرفی کنم یا نه)
    ویرایش توسط sajjadkhati : 07-27-22 در ساعت 10:17