سلامی مجدد
اول اینکه من هر مبحث را جداگانه و دونه دونه سئوال پرسیدم . بعضی (یا مقدار قابل توجهی) از سئوالاتم را جواب ندادید .
عکس یا فیلم خواستم ، نفرستادید .
درباره ی power option و اینها و خیلی چیزهای دیگه هم جواب ندادید که الان ، این تنظیماتِ power option تون ، روی چیه .
توی جواب تون ، کلیات اون هم بصورت خلاصه جواب دادید . گاهی گفتید توی افترافکت و گاهی هم توی هر دو .
برای مشخص شدن ، من بصورت مفصل ، گزارش هر دو نرم افزار را مجزا میخوام .
الان گفتید که عملکرد cpu گاهی خیلی زیاد میشه (که نگفتید تا چند درصد در این صورت میره و مخصوصا چقدر در این حالت ، تداوم داره . و توی چه نرم افزاری دقیقا این طور میشه) و گاهی هم 10 تا 15 درصد هست .
آیا این لگ افتادن ، تا زمانی هست که میگید عملکرد و لود cpu خیلی بالا میره ؟ اصلا وقتی میگید عملکرد و لود cpu خیلی بالا میره ، در این زمان ، لگ دارید ؟
لود ssd ، گفتید از 1 تا چند درصد میره ؟ مدل دقیق ssd تون چیه ؟ وقتی ssd به بالاترین لودش (که نمیدونم حداکثر تا چند درصده) میره ، در اون زمان ، باعث ایجاد لگ میشه ؟
لود رم را من حتما با عکس مورد نظرش که توضیح داده بودم ، میخوام . مهم نیست که 10 گیگ استفاده میشه .
چون یه چیزی بنام virtual memory در ویندوز هست که بخشی از اطلاعات رم را توی ssd تون میبره . بسته به اینکه ویندوز ، چقدر این اطلاعات را به ssd تون منتقل کنه ، فرضا ممکنه اطلاعات اصلی تون 30 گیگ بوده باشه که 20 گیگ اش در ssd منتقل شده باشه و 10 گیگش در رم باقی مونده باشه (هر چند ممکنه کمتر ، تا این حد اختلاف پیش بیاد اما ممکنه پیش بیاد) .
هر چقدر هم اطلاعات رم در ssd تون بالاتر بره ، کندی انتقال اطلاعات و در نتیجه احتمال لگ ، بیشتر خواهد بود .
برای اینکه مطمئن بشید فقط از رم تون خالص استفاده میشه ، میتونید قابلیت virtual memory را در ویندوز ، غیر فعال یا حداقل ، محدودتر کنید (که البته توصیه نمیشه اما برای تست این قضیه ، موقتا اشکالی نداره) .
دقت کنید با غیر فعال (و شاید حتی محدودتر کردنِ) virtual memory ، وقتی از نرم افزارتون استفاده میکنید ، بسته به اینکه تا مقدار مورد نظر رم تون که 32 گیگ هست ، آیا فضای خالی داشته باشه یا نه ، اگه فضای خالی اش تمام بشه ، امکان داره یهو زمان استفاده از نرم افزار ، از اون نرم افزار خارج بشید (و اون نرم افزار ، ارور memory usage بده) یا شاید حتی صفحه ی آبی مرگ ویندوز بده و سیستم تون ریست بشه .
اما در حد تست ، موقتا اشکال نداره و میتونید این کار را کنید . برای غیر فعال کردنش ، به لینک زیر مراجعه کنید :
مدیریت حافظه مجازی در ویندوز 10 | لایسنس آنتی ویروس نود 32 | خرید لایسنس نود 32 | لایسنس eset | آرانکو (araanco.ir)
اگه میخواید غیر فعال کنید ، بجای عکس آخر در لینک بالا که گزینه ی custom size را انتخاب کرده ، شما گزینه ی no page file را انتخاب کنید و بعدش حتما دکمه ی کنارش که نوشته "Set" را بزنید (این دکمه را حتما باید هر بار که میخواید تغییر بدید ، بزنید) و بعد هم دکمه ok را بزنید .
راستی حجم فضای خالی ssd تون چقدر هست؟
مهم تر اینکه حجم حافظه ی کش نرم افزارهای افترافکت و پریمیرتون در ssd (که یه حجم محدود و قابل تنظیمی در تنظیماتشون هست) ، پر شد یا هنوز جا داره؟
چون حجم حافظه ی کش این نرم افزارها اگه پر بشه ، اذیت میکنه (شاید اندکی در لگ) .
در کل ، کش شون را خالی کنید (دتر تنظیمات این نرم افزارها) یا اینکه اگه پر شد ، علاوه بر خالی ، بجاش میتونین افزایش حجم کش در تنظیمات شونبدین .
راستی دقت کنید که گرد و خاک کیس (از پاور گرفته تا cpu و گرافیک و ...) ، میتونه روی عملکردشون تاثیر بذاره و اگه خیلی زیاد باشن ، حتی نتیجه اش لگ در برنامه ها و اینها باشه .
دمای cpu و خیلی از چیزهای دیگه را نگفتید . جواب کامل و همه ی این پست و پست قبل را برای نتیجه گیری دقیق ، نیاز دارم .
این طوری دقیق نمیشه نتیجه گرفت .
==========
نهایتا این سیستم جدید که میگفتید را میخواید یا نه ؟ (قطعاتش را معرفی کنم یا نه)